• Rippikoulut 2019, ilmoittautuminen päättyy 23.9.!

18.9.2018 12.00

Lisätietoa täältä.
  • Yli 130 vierasta saapui saattelemaan Jaakko Parkkista eläkkeelle

9.9.2018 14.14

Savonrannalla vietettiin sunnuntaina 9.9. Parkkisen Jaakon jäähyväismessua aurinkoisissa tunnelmissa. Jutussa kuvia ja tunnelmia yhteisestä juhlasta.
  • Myö oltiin yhessä Enonkoskella

4.9.2018 12.34

Myö yhessä on seurakunnan, Kansan Raamattuseuran ja paikallisten yhteistyökumppaneiden järjestämä tapahtuma, jonka tavoitteena on viettää yhdessä hyvä päivä. Enonkosken Myö yhessä -tapahtuma aloitettiin kunnan tarjoamilla  aamukahveille Maitolaituri Kahvila ja puodissa. Katso kuvat ja tunnelmat!

• Leipä - Hengen ravintola aukeaa maanantaina 17.9.

3.9.2018 15.24

Savonlinnan seurakuntakeskuksen (Kirkkokatu 17) pikkusali, kahvio ja juhlasali muuttuvat 17.9. alkaen maanantaisin klo 10-14 kaikille avoimeksi tilaksi, joka on saanut nimen Leipä – Hengen ravintola.

• Erosta ei tarvitse selvitä yksin

30.8.2018 09.39

Savonlinnan perheasiain neuvottelukeskuksessa alkaa lokakuussa Erosta eteenpäin -ryhmä, jossa eroa pääsee työstämään vertaistuen ja ammattilaisten avulla. Tavoitteena on kohdata ja käsitellä eron aiheuttamia tunteita ja ajatuksia ja suunnata elämässä kohti uutta alkua.

• Sururyhmä tarjoaa vertaistukea läheisensä menettäneelle

24.8.2018 13.09

Kaipaatko tällä hetkellä paikkaa, jossa voisit muistella menettämääsi läheistä ja jakaa kokemuksia surusta, menetyksestä ja muuttuneesta elämäntilanteesta? Seurakunnassamme aloittaa syksyn ja talven aikana useita sururyhmiä. Sururyhmä on tarkoitettu ihmiselle, jonka läheisen kuolemasta on kulunut noin 3kk - 2 vuotta.
  • Rippikoululaiset keräsivät yli 2000 euroa kehitysmaiden ihmisten auttamiseen

22.8.2018 13.04

Savonlinnan seurakunnan rippikoululeireille osallistuneet nuoret sekä heidän läheisensä keräsivät Kirkon ulkomaanavun Toisenlaista Lahjaa varten huikeat yli 2000 euroa. Lahjasummalla voidaan esimerkiksi tarjota ateria yli 13 000:lle aliravitsemuksesta kärsivälle lapselle, istuttaa yli sata hedelmäpuuta tai hankkia koulutarvikkeet yli 50 lapselle.  Nuoret saavat päättää lahjan käyttökohteen 1.9. järjestettävässä Isosten startti -tapahtumassa.
  • Exitin konserttiin saapui yli 550 vierasta

21.8.2018 15.17

Gospel-legenda Pekka Simojoki ja Exit-yhtye saivat konserttivieraat liikkeelle. Kerimäen isossa kirkossa 19.8. järjestettyyn konserttiin saapui yli 550 kuulijaa. Konsertin tuotto ohjataan lähetystyölle.
  • Suora nettiradiolähetys tuomiokirkon ja Rantasalmen kirkon jumalanpalveluksesta toimii taas

16.8.2018 11.39

Kesän aikana nettiradiolähetyksiä vaivanneet tekniset ongelmat on nyt korjattu ja lähetys toimii normaalisti sekä tuomiokirkosta että Rantasalmen kirkosta. Tervetuloa kuuntelemaan jumalanpalvelusta suorana lähetyksenä sunnuntaisin klo 10.

Linkki tuomiokirkon lähetykseen etusivun yläreunassa.

Linkki Rantasalmen lähetykseen kappeliseurakunnan etusivulla.

• Suomalainen messu tulee taas!

9.8.2018 11.20

Suomalainen Messu järjestettiin Savonlinnassa ensimmäistä kertaa viime marraskuussa. Nyt meillä on ilo toteuttaa Suomalainen messu uudelleen tuomiokirkossa lauantaina 22.9. klo 17. Olitko viime kerralla mukana messukuorossa? Nyt on aika ilmoittautua harjoituksiin! Myös uudet laulajat ovat tervetulleita mukaan.