Lapset

Savonrannan kirkkopiirin varhaiskasvatusta on perhekerho. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua.

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimintakausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 35) toukokuun loppuun (vko 20/21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-52), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kauden syksy 2022 - kevät 2023 kerhotiedot päivitämme sivulle elokuun aikana.

Savonrannan alueen perhekerho toimintakaudella 2021-2022

Katso kerhojen kokoontumisajat Perhekerhojen yhteiseltä sivulta, jolle pääset klikkaamalla tästä.

Syntymäpäiväonnittelut 1-4-vuotiaille

Savonlinnan seurakunnan pyhäkoulutyö muistaa 1-3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Lasten oma Raamattu -kirjan.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Savonrannan kirkkopiirin lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

Heikinpohjan iltapäivätoiminta

Kirkkomuusikko
Punkaharjun kappeliseurakunta

Kirkkomusiikkityö Punkaharjun kappeliseurakunnassa

Kasvatuksen työalajohtaja
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna
Toimistosihteeri
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Varhaiskasvatuksen toimistossa MA, KE-PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.