Lapset

Savonrannan kirkkopiirin lapsityötä ovat  perhekerho ja pyhäkoulutyö. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua.

Seurakuntamme lapsityön nettisivulle on luotu Koronaohjeistus -sivu. Sinne päivitetään ohjeet, mikäli toimintatavat lapsityön ryhmissä muuttuvat. Koronaohjeistus -sivulle pääset tästä >>>

Sivu kannattaa laittaa seurantaan, mikäli osallistutte tai lapsenne osallistuu seurakuntamme päivä- tai perhekerhoihin.

Jatkossa Koronaohjeistus -sivun päivityksistä tiedotetaan Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö Facebook-sivulla. Voit halutessasi seurata myös sitä. Facebook -sivulle pääset tästä.

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimintakausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta toukokuun loppuun (vko 20). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-53 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Perhekerhot aloittavat syksyllä 2021 viikolla 35 eli 30.8. alkaen!

Savonrannan alueen perhekerho toimintakaudella 2021-2022

Savonrannan alueen perhekerho kokontuu torstaina klo 9-11, Pappilantie 17, Savonranta.

Savonrannan kirkkopiirin perhekerhoryhmää ohjaa Pia Rask 044-7768 072.

PYHÄKOULUTYÖ

Syntymäpäiväonnittelut 1-4-vuotiaille

Savonlinnan seurakunnan pyhäkoulutyö muistaa 1-3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Lasten oma Raamattu -kirjan.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Savonrannan kirkkopiirin lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

Heikinpohjan iltapäivätoiminta

Kirkkomuusikko / nuorisotyöntekijä
Savonrannan kirkkopiiri

Kirkkomusiikkityö Savonrannan kirkkopiirissä Varhaisnuorisotyö, nuorisotyö, rippikoulutyö, perhekerho

Kasvatuksen työalajohtaja
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna
Toimistosihteeri
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Varhaiskasvatuksen toimistossa MA, KE-PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.