Lapset

Savonrannan kirkkopiirin lapsityötä ovat päiväkerhotperhekerhot, sekä pyhäkoulu. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua.

PÄIVÄKERHO

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho on toimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Olemme kodin apuna kasvatustyössä ja tarjoamme lapselle  perustan kristilliselle kasvulle. Kerhon toiminta koostuu hartaushetkestä, liikunta- ja musiikkituokiosta, luovasta toiminnasta, omien eväiden syömisestä, vapaasta leikistä ja satuhetkestä. Päiväkerho kokoontuu 1-2 kertaa viikossa, ja kestää 2-3 tuntia. Päiväkerhossa lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia!

Toimikausi

Päiväkerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 34) toukokuun loppuun (vko 20/21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma, talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Savonrannan päiväkerho ei kokoonnu kuun viimeisenä tiistaina, sillä silloin tiloissa perhekerho!

Kerhoihin hakeminen

Päiväkerhoihin haku tapahtuu vuosittain maalis-huhtikuussa.Vapaita kerhopaikkoja voi kuitenkin kysellä vielä kesken kerhokauden kerhojen lastenohjaajilta.

Savonrannan alueen päiväkerho toimikaudella 2018-19

Savonranta, ma 9-11 alkaen 20.8.2018 (ei kuun viim. ma), Pappilantie 17, Savonranta, p. 050 540 6119

Savonrannan kirkkopiirin päiväkerhoryhmää ohjaa: lastenohjaaja Merja Hacklin 050 540 6119.

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimikausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 35) Huhtikuun loppuun. Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma, talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Savonrannan alueen perhekerho toimikaudella 2018-19

Savonrannan alueen perhekerho kokontuu kerran kuussa maanantaisin, Pappilantie 17, Savonranta.

Kerhopäivät syksyllä 2018: ma 27.8. / 24.9. / 29.10. / 26.11.

Kerhopäivät keväällä 2019: ma 8.1. /18.2. / 25.3. / 29.4. / 20.5.

Savonrannan kirkkopiirin perhekerhoryhmää ohjaa: lastenohjaaja Merja Hacklin 050 540 6119.

PYHÄKOULU

Savonrannan pyhäkoulu aloittaa syksyllä 2018 toimintansa 10.9.2018. Kokoontuminen parittoman viikon maanantaisin klo 17.30 seurakuntakodilla. Joulutauolle jäädään viikon 51 kokoontumisen jälkeen. Pyhäkoulun vetäjänä Maija Vartiainen. Lisätiedot Jaana Pesonen p. 044-7768022.

Savonlinnan seurakunnan pyhäkoulutyö muistaa 1-3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Pienten Raamattu -kirjan.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Savonlinnan seurakunta Kerimäen kappeliseurakunta Savonrannan kirkkopiiri
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki