Lapset

Savonrannan kirkkopiirin lapsityötä ovat päiväkerhoperhekerho, sekä pyhäkoulutyö. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua.

TIEDOTE PÄIVÄ-ja PERHEKERHOISTA! Kerhot aloittavat toiminnan viikolla 36 eli ma 31.8. alkaen.

Perhe- ja vauvakerhot ovat kaikille avoimia, mutta koronan tuomien turvatoimien vuoksi kävijämääriä on rajoitettu. HUOM! perhekerhoon tulee ilmoittautua!
Ilmoita nimesi ja perheestäsi osallistuvien hlömäärä tekstiviestillä 1,5h ennen kerhon alkua kerhon numeroon. Vastauksena saat viestin, onko kerhossa vielä tilaa. Savonrannan perhekerhon ilmoittautumiset p. 050 540 6119.

PÄIVÄKERHO

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho on toimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Olemme kodin apuna kasvatustyössä ja tarjoamme lapselle  perustan kristilliselle kasvulle. Kerhon toiminta koostuu hartaushetkestä, liikunta- ja musiikkituokiosta, luovasta toiminnasta, omien eväiden syömisestä, vapaasta leikistä ja satuhetkestä. Päiväkerho kokoontuu kerran viikossa, ja kestää 2-3 tuntia. Päiväkerhossa lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia!

Toimintakausi

Päiväkerhot kokoontuvat elokuun lopusta toukokuun loppuun (vko 20). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-53 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerhoihin hakeminen

Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella lapsityön toimistolta Saritalta, yhteystiedot sivun alaosassa!

Savonrannan alueen päiväkerho toimintakaudella 2020-2021

Savonranta, ma  klo 9-11.30, alkaen 20.8.2018, Pappilantie 17, Savonranta. p. 044 7768 064.

Savonrannan kirkkopiirin päiväkerhoryhmää ohjaavat lastenohjaajat Merja Hacklin ja Arja Venäläinen.

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimintakausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta toukokuun loppuun (vko 20). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-53 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Savonrannan alueen perhekerho toimintakaudella 2020-2021

Savonrannan alueen perhekerho kokontuu torstaina klo 9-11, Pappilantie 17, Savonranta.

Savonrannan kirkkopiirin perhekerhoryhmää ohjaavat lastenohjaajat Merja Hacklin p. 050-540 6119 ja Pia Rask 044-7768 072.

PYHÄKOULUTYÖ

Syntymäpäiväonnittelut 1-4-vuotiaille

Savonlinnan seurakunnan pyhäkoulutyö muistaa 1-3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Lasten oma Raamattu -kirjan.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Savonrannan kirkkopiirin lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

Kerimäen kappeliseurakunta Savonlinnan seurakunta Savonrannan kirkkopiiri

Nousulan perhekerho, Pääskylahden perhekerho, Savonrannan perhe- ja päiväkerhot, Srk-keskuksen päiväkerho, Vauvakerho.

Kirkkomusiikko / nuorisotyöntekijä
Savonrannan kirkkopiiri

Savonrannan perhekerho

Kasvatuksen työalajohtaja
Savonlinnan seurakunta
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna
Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Lapsityön toimistossa MA, KE, TO, PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.