Lapset

Savonrannan kirkkopiirin lapsityötä ovat päiväkerhoperhekerho, sekä pyhäkoulutyö. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua.

Seurakuntamme lapsityön nettisivulle on luotu Koronaohjeistus -sivu. Sinne päivitetään ohjeet, mikäli toimintatavat lapsityön ryhmissä muuttuvat. Koronaohjeistus -sivulle pääset tästä >>>

Sivu kannattaa laittaa seurantaan, mikäli osallistutte tai lapsenne osallistuu seurakuntamme päivä- tai perhekerhoihin.

Jatkossa Koronaohjeistus -sivun päivityksistä tiedotetaan Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö Facebook-sivulla. Voit halutessasi seurata myös sitä. Facebook -sivulle pääset tästä.

PÄIVÄKERHO

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho on toimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Olemme kodin apuna kasvatustyössä ja tarjoamme lapselle  perustan kristilliselle kasvulle. Kerhon toiminta koostuu hartaushetkestä, liikunta- ja musiikkituokiosta, luovasta toiminnasta, omien eväiden syömisestä, vapaasta leikistä ja satuhetkestä. Päiväkerho kokoontuu kerran viikossa, ja kestää 2-3 tuntia. Päiväkerhossa lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia!

Toimintakausi

Päiväkerhot kokoontuvat elokuun lopusta toukokuun loppuun (vko 20). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-53 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerhoihin hakeminen

Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella suoraan kerhon lastenohjaajilta tai lapsityön toimistolta Saritalta (toimiston yhteystiedot sivun alaosassa).

Savonrannan alueen päiväkerho toimintakaudella 2020-2021

Savonranta, ma  klo 9-11.30, alkaen 20.8.2018, Pappilantie 17, Savonranta. p. 044 7768 064.

Savonrannan kirkkopiirin päiväkerhoryhmää ohjaavat lastenohjaajat Merja Hacklin ja Arja Venäläinen.

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimintakausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta toukokuun loppuun (vko 20). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-53 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Savonrannan alueen perhekerho toimintakaudella 2020-2021

Savonrannan alueen perhekerho kokontuu torstaina klo 9-11, Pappilantie 17, Savonranta.

Savonrannan kirkkopiirin perhekerhoryhmää ohjaavat lastenohjaajat Merja Hacklin p. 050-540 6119 ja Pia Rask 044-7768 072.

PYHÄKOULUTYÖ

Syntymäpäiväonnittelut 1-4-vuotiaille

Savonlinnan seurakunnan pyhäkoulutyö muistaa 1-3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Lasten oma Raamattu -kirjan.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Savonrannan kirkkopiirin lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

Kerimäen kappeliseurakunta Savonlinnan seurakunta Savonrannan kirkkopiiri

Nousulan perhekerho, Pääskylahden perhekerho, Savonrannan perhe- ja päiväkerhot, Srk-keskuksen päiväkerho, Vauvakerho.

Kirkkomusiikko / nuorisotyöntekijä
Savonrannan kirkkopiiri

Savonrannan perhekerho

Kasvatuksen työalajohtaja
Savonlinnan seurakunta
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna
Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Lapsityön toimistossa MA, KE, TO, PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.