Punkaharjun seurakuntatalo

Oikotie 10, 58500 Punkaharju

Punkaharjun seurakuntatalo Rakennusmiljöö Oy:n suunnittelema talo valmistui vuoden 1989 lopussa. Se rakennettiin samalle paikalle, missä sijaitsi vuonna 1988 tulipalossa tuhoutunut talo.

Uuden talon tilat ovat aiempaa laajemmat ja monipuolisemmat. Keskellä rakennusta on seurakuntasali keittiötiloineen. Oikeassa siivessä ovat päiväkerho- ja kerhotilat ja vasemmassa kirkkoherranvirasto sekä toimistotilat.

Oikotie 10, 58500 Punkaharju

Lähetyspiiri/lähetysryhmä (Leivontatalkoot)

Leivontatalkoot alkaen klo 9.00 seurakuntatalon keittiössä. Tervetuloa iloiseen porukkaan. Jokaiselle löytyy tekemistä, vaikka piirakoiden rypyttäminen ei onnistuisikaan, voi pastakoneen pyörittäminen tai leivonnaisten pakkaaminen ja hinnoittelu olla mieluisampi tehtävä. Myös torille kaivataan riuskoja miehiä kalusteita nostelemaan. Ota rohkeasti yhteyttä Anniin puh. 050 540 6100.

Oikotie 10, 58500 Punkaharju

Päivärukouspiiri Punkaharjun srk.talolla.