Ilmaisruokailu/ ateriajakelu

Seurakunnan diakoniatyö järjestää kevät- ja syyskaudella ilmaisruokailun seurakuntatalossa joka toisen viikon tiistaina työttömille, vähävaraisille ja pientä eläkettä saaville. Koronapandemian kokoontumisrajoitusten aikana ilmaisruokailu toteutetaan ateriajakeluna.


Ilmaisruokailun lounas on nimensä mukaan ilmainen. Jos haluat kuitenkin antaa vapaaehtoisen maksun ruosta, voit toki sen antaa. Lahjoitustuotoilla hankitaan ruokatarvikkeita seuraavaa ruokailua varten. Tarjolla on aina monipuolinen ateria lisukkeineen. Joulukuussa järjestetään jouluinen ilmaisruokailu, jossa tarjotaan mm. perinteisiä jouluruokia.

Ruokailut/ ateriajakelut järjestetään seurakuntatalolla (Vilkaharjuntie 1). Ruoan valmistuksesta vastaavat talkooperiaatteella Sulkavan Martat, Maa- ja kotitalousnaiset ja vapaaehtoiset. Ruokailun alussa pidetään lyhyt hartaushetki.

Syyskauden 2022 ensimmäinen ruokailu on seurakuntatalossa ti 6.9. klo 12 ja sen jälkeen tiistaisin joka toinen viikko.

Ilmaisruokailu toteutetaan ateriajakeluna, mikäli koronapandemian kokoontumisrajoitukset ovat voimassa (ateria on maksuton ja pakattu valmiiksi annospakkauksiin, ota oma kassi mukaan).

Muista turvavälit, maski ja käsihygienia!

TERVETULOA!    
 

Talkoolaisia tarvitaan ilmaisruokailujen käytännön toteutukseen. Jos olet kiinnostunut toimimaan lähimmäisesi parhaaksi, olet tervetullut auttamaan ilmaisruokailun käytännön järjestelyissä! Ota yhteyttä: diakoni Anne Borén