Koululaisten viikkotoiminta

Poikien ja tyttöjen viikkotoimintaa

Seurakuntakeskus palloilusali (Kirkkokatu 17, sisäpiha, ovi F):

Tiistaisin 10.9. alkaen klo 18.30–20 PERHESÄHLYKERHO, alakouluikäisille vanhempineen. Varusteet: liikuntaan sopivat vaatteet, sisäpelikengät ja sählymaila. Mailan saa tarvittaessa lainaan myös kerhosta. Lisätietoja Jaakko Vanttaja p. 044 776 8018. (Pelejä ei ole syyslomaviikolla 43.)

Säämingin seurakuntatalo juhlasali (Sääminginkatu 4):

LAPSIKUORO LOISKE

Kuoro on tarkoitettu 6–12-vuotiaille tytöille ja pojille.
Loiske-kuorossa saat kokea iloista yhdessäoloa, lauluja, esiintymisiä ja muuta kivaa toisten kuorolaisten kanssa. Kuoroon ovat tervetulleita kaikki laulamisesta ja mukavasta yhdessäolosta tykkäävät. Loiske-kuoro on maksuton harrastus. Ohjaajana kanttori Maria Padatsu p. 050 540 6113.  TERVETULOA eskari- ja alakouluikäiset!

Ilmoittautuminen paikan päällä.

Jumalanpalvelus sunnuntaisin Tuomiokirkossa klo 10.00 ja Puuhamessu Pääskylahden kirkossa kuukauden viimeisenä sunnuntaina klo 10.00. Tarkemmat tiedot Puuhamessusta löydät täältä.

Nuorisotyönohjaaja, tytöt ja pojat
Kirkkokatu 17