Diakonia tarjoaa apua talouden ja arjen hallintaan

Kun mieltäsi painaa jokin elämänkriisi; suru, masennus, yksinäisyys, parisuhdehuolet, taloudellinen hätä tai sinulla on keskustelun tarvetta, voit kääntyä seurakunnan diakonin puoleen. 

Diakonia on kristilliseen ihmiskuvaan pohjautuvaa palvelua, joka kohdistuu erityisesti niihin ihmisiin, joihin muu apu ei yllä. Diakoniatyöntekijän kanssa voi keskustella vaikka yksinäisyydestä, mielenterveysongelmista, päihteistä, ihmissuhdevaikeuksista tai elämän kriiseistä -oikeastaan mistä tahansa elämän eteentuomasta haasteesta. Diakoniatyö auttaa myös käytännöllisen ja taloudellisen tuen tarpeessa olevia. Diakoniassa tehdään yhteistyötä eri järjestöjen ja viranomaistahojen kanssa. Diakoninen apu on maksutonta ja avointa kaikille seurakunnan alueella asuville.

Diakoniatyö on koko seurakunnan tehtävä. Vapaaehtoistyössä on paikka sinullekin lähimmäisen rinnalla kulkijana.

Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Keskustelut voidaan käydä joko virastoaikana seurakunnan tiloissa tai etukäteen sopien koti- ja laitoskäynneillä. Yksityisiä ehtoollishetkiä voi pyytää papeilta.

Diakoniatyöntekijän vastaanotto ajanvarauksella seurakuntatalossa, Vilkaharjuntie 1. Soita tai lähetä soittopyyntö tekstiviestinä (viestiin nimi ja puh. nro.) diakoni Anne Borén p. 040 540 6738

Diakonia on auttamista ja hädän syihin vaikuttamista ihmisarvoisen elämän edistämiseksi.