Kesäkerho (1.-2. luokkalaisille)

Kesäkerho on 1.-2. luokkalaisille tarkoitettu kerho, joka sisältää monenlaista mukavaa kesäistä puuhailua sisällä ja ulkona.

Kerho toimii vuosittain kesäkuussa koulujen päättymisestä juhannukseen saakka (arkipäivisin klo 9-14). Kerhoon sisältyy lämmin ateria, josta peritään maksu.

Kerhotoiminnan ohjaajina ovat seurakunnan ammattitaitoiset lastenohjaajat, jotka vastaavat kerhon sisällön suunnittelusta ja toteutuksesta.

Ilmoittautuminen 1.-2. -luokkalaisten kesäkerhoon kesälle 2022

Miekkoniemen seurakuntakodilla ajalla ma 6.- to 23.6.2022 maanantaista perjantaihin klo 9-14.
Lämmin ateria 4 euroa (laskutetaan osallistumispäivien mukaan).

Ilmoittautuminen 13.5. mennessä: savonlinnan.lapsityo@evl.fi tai p. 044 776 8021.

Ilmoittautumista varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

• lapsen etu- ja sukunimen
  • lapsen syntymäajan (emme tarvitse hetu:n loppuosaa)
  • lapsen osoitteen
  • huoltajien nimet ja puhelinnumerot
  • lapsen ruoka-ainerajoitteet
  • lapsen hoidon tarpeen (mikäli ei vielä tiedossa, ilmoittakaa mahd. pian)

Huom. Paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kesäkerhon päiväohjelma:
Aamupäivällä vapaata leikkiä, jonka jälkeen ohjattu toimintatuokio, ulkoilu ja lounas.
Lounaan jälkeen rauhoitutaan satuhetkeen. Iltapäivällä vapaata leikkiä ja ulkoilua kotiinlähtöön asti.
Ulkoilu tapahtuu kerhon pihassa tai lähialueella, esim. leikkipuistossa. Yleensä tehdään myös retki tai retkiä, joista tiedotetaan vanhempia aina erikseen.
Kerran viikossa on myös pieni hartaushetki aamupäivällä.

Lisätietoja…

…ennen kerhon alkua voitte kysellä:
p. 044–7768021 (ma-pe klo 9-15 välillä) tai savonlinnan.lapsityo@evl.fi

…kerhon alettua ohjaajat tavoitat:
p. 044–7768027 (puheluihin vastataan klo 8-14:30 välillä)

Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Varhaiskasvatuksen toimistossa MA, KE-PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.