Talvisalon siunauskappeli

Kalmistontie 1 , 57100 Savonlinna

Avoinna tilaisuuksien yhteydessä.

Talvisalon siunauskappeli

Savonlinnan seurakunnan Talvisalon hautausmaan siunauskappelin suunnittelusta järjestettiin kilpailukutsu. Ehdotuksia tuli 143. Voittajaksi palkintolautakunta valitsi hämeenkyröläisen Arkkitehtitoimisto Matti Huusarin ehdotuksen nimeltään "taavetti rahikainen".
Pääurakoitsijana oli Rakennustoimisto Hulkkonen Ky Savonlinnasta. Rakennustyöt alkoivat 30.5.1983. Kappelin vihki käyttöönsä piispa Kalevi Toiviainen 27.5.1984.
Kellotapulin pronssiset kellot on valmistanut hollantilainen Eijsboutsin tehdas.

Tällä videolla Minna Malinen ja Seija Tapanainen esiintyvät kappelissa kesällä 2020. Konsertti on osa videoituna toteutettua Varttikonserttien sarjaa.

Kappelissa on 133 istuinpaikkaa. Tilaan mahtuu noin 180 henkeä.

Kappelin yhteydessä on talousrakennus, jossa sijaitsevat hautausmaan toimisto ja henkilökunnan sosiaalitilat.

Kalmistontie 1, 57100 Savonlinna

Kirkkomusiikkiviikon musiikkitilaisuus