Hautojen hoito ja hallinta

Hautapaikka voidaan varata ainoastaan kuolemantapauksen yhteydessä. Varaus tehdään Talvisalon hautausmaan toimistosta, p. 015 576 8010, avoinna ma-pe klo 9-13. Toimisto palvelee puhelimitse, huom. uusi numero (aikaisemmin käytössä ollut numero 0440 768 052  on poistunut käytöstä). Hautausmaan toimisto siirtyy takaisin lähipalveluun 12.10.2021 alkaen.

Haudan hoidosta vastaa haudan haltija. Haltija voi tehdä hoidosta sopimuksen seurakunnan ylläpitämän hautainhoitorahaston kanssa joko hoitokaudeksi (yhdeksi kesäksi ) kerrallaan tai 5 vuodeksi tai 10 vuodeksi. Haudanhoitosopimus haudan jättämisestä seurakunnan hoidettavaksi on tehtävä kirjallisesti. Hoitosopimuksessa sovitaan mm. hoitoajasta, hoitomaksusta, hoitoon kuuluvista tehtävistä. Sopimushaudan hoitoon voidaan sisällyttää mm. kukkien istuttaminen ja hoito, ruohon kylväminen ja leikkaaminen sekä kastelu ja muu hauta-alueen hoito, rikkaruohojen ja roskien poistaminen. Haudan peruskunnostuksen hautauksen jälkeen suorittaa seurakunta.

Hautojen hallintaa, haudanhoitosopimuksia sekä maksuja koskevat hoidetaan Talvisalon hautausmaan toimistossa.

Lisätiedot:

015 576 8010 Talvisalon hautausmaan toimisto avoinna ma-pe klo 9-13 talvisalo.hautausmaa@evl.fi
044 776 8002 ylipuutarhuri
044 776 8003 työnjohtaja

Voimassa olevat hinnastot:

Hautaustoimen maksut 2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Hautainhoitohinnasto 2021

Ohjeita surun kohdattuaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Hautausmaat

Hautajaiset