Rantasalmen leirikeskus Kaarnetsaari (vuokrattu)

Rantasalmen leirikeskus Kaarnetsaari (vuokrattu)

Kaarnetsaari, 58900 Rantasalmi

vuokralainen Järvisydän Oy

Piha-alueella on lentopallokenttä, sulkapallokenttä, pingislautoja, tikanheittopaikkoja yms.  Kaarnetsaaren leirikeskus on käytössä vain kesäaikaan. Savonlinnan seurakunta on vuokrannut leirikeskuksen matkailukäyttöön Järvisydän Oy:lle viideksi vuodeksi. Se sijaitsee rauhoitetulla Linnansaaren kansallispuiston alueella.

Tietoja Kaarnetsaaren leirikeskuksesta

 

Linnansaaren kansallispuiston yhteydessä sijaitsee noin 12 hehtaarin suuruinen Kaarnetsaari-niminen saari, jossa on kappeliseurakunnan alueen pitkäaikaisena leirikeskuksena toimineet tilat. Vesimatkaa mantereelta, Mustanlahden satamasta, kertyy noin 3 km.

Leirikeskuksessa on majoitustilaa maksimissaan noin 40 hengelle. Leirikeskuksessa on päärakennuksen (opetustila, ruokailutila, suihkutilat, keittiö ja majoitushuoneita ) lisäksi 3 erillistä majoitusrakennusta, joissa 7 eri huonetta, ekologinen WC-rakennus sekä sauna. 

Kaunis Valon kappeli vihittiin rakennuksena käyttöön 28.8.2005. Se on valmistettu saaren männyistä tehdyistä hirsistä. Kappelissa on järjestetty leirikirkkoja, kesäiltoja, hartauksia ja avioliittoon vihkimisiäkin. Saarta kiertää kaunis luontopolku, jonka varrelle on pystytetty valkoinen risti vanhan leirikirkon paikalle.

 

Kaarnetsaaren kesätoiminnan lisätiedot ja varaukset tilaisuuksia varten: Järvisydän Oy, p. +358 20 729 1760
jarvisydan(at)saimaaholiday.net