Kerimäen kappeliseurakunta

Näiltä sivuilta löydät tietoa Kerimäen kappeliseurakunnan toiminnasta: messuista ja perhekirkoista, kerhoista, piireistä ja muusta toiminnasta sekä työntekijöistä. Tervetuloa osallistumaan ja myös kantamaan vastuuta kappeliseurakunnan toiminnasta yhdessä meidän työntekijöiden kanssa! Etsimme yhdessä elämään uskon, toivon ja rakkauden näkymiä. Hyvä Jumalamme kantaa ja hoitaa meitä sanallaan, sakramenteillaan ja läsnäolollaan!

Tervetuloa kesä-elokuulla Kerimäen Isoon kirkkoon hiljentymään ja vierailemaan (avoinna 1.7.-15.8. klo 10-18 ja 16.-31.8. klo 10-16) sekä messuihin ja konsertteihin! Toivotamme siunattua kesäaikaa! - Toivo Loikkanen, rovasti, aluekappalainen

Toiminta koronaviruksen tuomassa tilanteessa: Näiden seurakunnan kotisivujen etusivulla on yleinen tieto, jota päivitetään tilanteen mukaan. Työntekijöihin voi olla yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse sekä tavaten varotoimia noudattaen(ks. työntekijöiden yhteystiedot). Annamme tukea ja sielunhoitoa. Diakoniapäivystys ma, ti, to, pe klo 9-11 p. 050-540 6114 (työntekijä paikalla ma,to, pe 9-12) Tapaamisiin ja tilaisuuksiin tultaessa pyydämme noudattamaan THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita varotoimista (käsihygienia, maskin käyttäminen, etäisyys toisiin, ei tulla jos on flunssaoireita tai vastaavia). Touko-kesäkuulta 2021 lähtien toiminta on jälleen avautunut ja jatkunut. Heinäkuulla seurakunnan tiloihin otettavaa henkilömäärää nostetettiin sairaanhoitopiirin näkemyksen pohjalta. Seurakunnan toimistot palvelevat vielä elokuun loppuun ensisijaisesti etänä (puhelin, sähköposti).

Ota yhteyttä:
Kirkkoherranvirasto (Savonlinna)
ma-pe klo 9-13  p. 015-576 800. (31.8.21 saakka vain puhelimitse)

Aluekappalainen, rovasti Toivo Loikkanen p. 050-540 6111 (vapaat yleensä to-pe).
Seurakuntapastori Sanni Rissanen  p. 050-540 6112 (vapaat yleensä ma-ti). Seurakunnan muiden pappien yhteystiedot sivulla Yhteystiedot/papit. Kappeliseurakunnan kaikkien työntekijöiden tiedot yhteystiedot-sivulla. Ota rohkeasti yhteyttä!