Kerimäen kappeliseurakunta

Näiltä sivuilta löydät tietoa Kerimäen kappeliseurakunnan toiminnasta: messuista ja perhekirkoista, kerhoista, piireistä ja muusta toiminnasta sekä työntekijöistä. Tervetuloa osallistumaan ja myös kantamaan vastuuta kappeliseurakunnan toiminnasta yhdessä meidän työntekijöiden kanssa! Etsimme yhdessä elämään uskon, toivon ja rakkauden näkymiä. Hyvä Jumalamme kantaa ja hoitaa meitä sanallaan, sakramenteillaan ja läsnäolollaan!

Toivotamme siunattua syysaikaa ja kirkkovuoden päätösaikaa! - Toivo Loikkanen, rovasti, aluekappalainen

Toiminta koronaviruksen tuomassa tilanteessa:

Sosterin alueella on siirrytty perustasolle 5.10.2021. Itä-Suomessa ei ole enää voimassa olevia koronarajoituksia (Itä-Suomen AVIn tiedote 1.10.2021). Seurakunnassa on avattu kaikki perustoiminta lokakuulta lähtien.

Sosteri suosittaa tiedotteessaan: Yleisötilaisuuksissa ja yleisissä kokoontumisissa on huomioitava lainsäädännön velvoittamat hygieniakäytännöt ja turvavälit. Sosterista saadun tulkinnan mukaan edellinen tarkoittaa, että varsinaista metrimääräistä turvaväliä ei enää ole sekä sitä, että kiinnitetään huomiota yleiseen järjestelyyn tiloissa ja sopivaan väljyyteen. Henkilömäärärajoitusta ei kuitenkaan enää ole. Hygieniaohjeet tarkoittavat entuudestaan tuttuja ohjeita käsien pesusta, käsidesin käytöstä ja yskimishygieniasta. Seurakuntalaisille tiedotetaan, mikäli koronatilanne muuttuu ja viranomaiset antavat uusia ohjeita, määräyksiä tai suosituksia.

Ota yhteyttä:
Kirkkoherranvirasto (Savonlinna)
ma-pe klo 9-13  p. 015-576 800. (31.8.21 saakka vain puhelimitse)

Aluekappalainen, rovasti Toivo Loikkanen p. 050-540 6111 (vapaat yleensä to-pe).
Seurakuntapastori Sanni Rissanen  p. 050-540 6112 (vapaat yleensä ma-ti). Seurakunnan muiden pappien yhteystiedot sivulla Yhteystiedot/papit. Kappeliseurakunnan kaikkien työntekijöiden tiedot yhteystiedot-sivulla. Ota rohkeasti yhteyttä!