Kerimäen kappeliseurakunta

Hyvää ja siunattua vuotta 2023! Näiltä sivuilta löydät tietoa Kerimäen kappeliseurakunnan toiminnasta: messuista ja perhekirkoista, kerhoista, piireistä ja muusta toiminnasta sekä työntekijöistä. Tilaisuuksien tiedot Tapahtumat-osiossa ja kirkollisissa ilmoituksissa sekä osin kappeliseurakunnan fb-sivulla. Vuonna 2023 haluamme tehdä entistä enemmän työtä siten, että annamme seurakuntalaisille vastuuta.  - Tule rohkeasti mukaan - osallistumaan ja tekemään yhdessä! Tulevana kesänä 11.6. juhlimme myös 175-vuotiasta Isoa kirkkoa! Siunattua vuotta 2023! - Toivo Loikkanen, rovasti, aluekappalainen

Rukous

Pyhä Jumala, kiitämme ajasta, menneestä vuodesta ja tästä vuodesta, jokaisesta päivästä, sinun lahjoistasi.

Rukoilemme kirkkosi puolesta maailmassa Anna sen olla valon, toivon ja sovinnon majakkana ja yhteisönä. Rukoilemme hiippakuntamme ja sen piispanvaalin puolesta. Anna  siihen siunauksesi.

Rukoilemme maailman puolesta ja kärsivien puolesta. Rukoilemme rauhaa koko maailmaan ja erityisesti Ukrainaan.

Rukoilemme itsemme ja meille läheisten ihmisten puolesta. Siunaa, vahvista ja varjele meitä. Siunaa meidän suunnitelmamme.

Sinua me ylistämme, sinä ikuinen, kolmiyhteinen Jumala, Isä ja Poika ja Pyhä Henki. Aamen.


Kirkkoherranvirasto, Kirkkokatu 17, 57100 Savonlinna
arkisin ma-pe klo 9-12  p. 015 576 800 tai savonlinnan.kirkkoherranvirasto@evl.fi

Virastossa voi asioida myös ajanvarauksella arkisin ma-pe klo 12-15. Ajanvaraukset viraston aukioloaikoina.

Aluekappalainen, rovasti Toivo Loikkanen p. 050-540 6111 (vapaat yleensä to-pe).
Seurakuntapastori Sanni Rissanen  p. 050-540 6112 (vapaat yleensä ma-ti). Seurakunnan muiden pappien yhteystiedot sivulla Yhteystiedot/papit. Kappeliseurakunnan kaikkien työntekijöiden tiedot yhteystiedot-sivulla. Ota rohkeasti yhteyttä!