Kerimäen kappeliseurakunta

Näiltä sivuilta löydät tietoa Kerimäen kappeliseurakunnan toiminnasta: messuista ja perhekirkoista, kerhoista, piireistä ja muusta toiminnasta sekä työntekijöistä. Tilaisuuksien tiedot Tapahtumat-osiossa ja kirkollisissa ilmoituksissa sekä osin kappeliseurakunnan fb-sivulla. - Tervetuloa osallistumaan ja myös kantamaan vastuuta kappeliseurakunnan toiminnasta yhdessä meidän työntekijöiden kanssa! Etsimme yhdessä elämään uskon, toivon ja rakkauden näkymiä. Hyvä Jumalamme kantaa ja hoitaa meitä sanallaan, sakramenteillaan ja läsnäolollaan!

Tervetuloa kirkkoon ja tilaisuuksiin! Toivotamme siunattua alkanutta vuotta 2022! - Toivo Loikkanen, rovasti, aluekappalainen

Toiminta koronaviruksen tuomassa tilanteessa:

Seurakunnan etusivulla on ajankohtainen tieto käytössä olevista rajoituksista ja linjauksista. Voimassa on THL:n yleinen maskisuositus, hygieniakäytännöt ja turvavälit sekä Itä-Suomen AVI:n päätösten 30.12.2021 sekä hiippakunnan piispan antamien ohjeiden pohjalta tehdyt linjaukset tammikuun 2022 ajalle. Seurakunnan toimintaan voi osallistua turvallisesti varotoimet ja ohjeet huomioiden.

Ota yhteyttä:
Kirkkoherranvirasto (Savonlinna)
ma-pe klo 9-13  p. 015-576 800. (4.-31.1.22 etänä, puhelimitse ja sähköpostitse)

Aluekappalainen, rovasti Toivo Loikkanen p. 050-540 6111 (vapaat yleensä to-pe).
Seurakuntapastori Sanni Rissanen  p. 050-540 6112 (vapaat yleensä ma-ti). Seurakunnan muiden pappien yhteystiedot sivulla Yhteystiedot/papit. Kappeliseurakunnan kaikkien työntekijöiden tiedot yhteystiedot-sivulla. Ota rohkeasti yhteyttä!