Kerimäen kappeliseurakunta

Näiltä sivuilta löydät tietoa Kerimäen kappeliseurakunnan toiminnasta: messuista ja perhekirkoista, kerhoista, piireistä ja muusta toiminnasta sekä työntekijöistä. Tervetuloa osallistumaan ja myös kantamaan vastuuta kappeliseurakunnan toiminnasta yhdessä meidän työntekijöiden kanssa!

Hyvää vuotta 2020! Tervetuloa messuihin,tapahtumiin, piireihin ja muuhun toimintaan. Tiistaisin virkistyskerhon jälkeen on kaikille avoin "avoimien ovien" toiminta Tiistaitupa, jossa: klo 11-12 ruokailu (vapaaehtoinen maksu), yhdessäoloa ja kahvittelua, hartaus tilanteen mukaan. Tapahtumat näet Seurakuntauutisissa, lehtien viikkoilmoituksissa ja kappeliseurakunnan facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/kerimaenkappeli/

Ota yhteyttä:
Kirkkoherranvirasto (Savonlinna)
ma-pe klo 9-13  p. 015-576 800.

Aluekappalainen, rovasti Toivo Loikkanen p. 050-540 6111 (vapaat yleensä to-pe).
Seurakuntapastori Sanni Rissanen  p. 050-540 6112 (vapaat yleensä ma-ti). Seurakunnan muiden pappien yhteystiedot sivulla Yhteystiedot/papit. Kappeliseurakunnan kaikkien työntekijöiden tiedot yhteystiedot-sivulla. Ota rohkeasti yhteyttä!