Lapsityö – ihmettelyä ja elämää

Kerimäen kappeliseurakunnan lapsityötä ovat päiväkerhot, perhekerhot ja pyhäkoulutyö. Perhekerhot ja pyhäkoulut ovat kaikille avoimia ryhmiä. Kaikkia ryhmiä ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua. Lapsityössä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja perhemessuja, joista ilmoitellaan kerhojen kautta ja seurakunnan viikkoilmoituksissa lehdessä.

PÄIVÄKERHO

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho on toimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Olemme kodin apuna kasvatustyössä ja tarjoamme lapselle  perustan kristilliselle kasvulle. Kerhon toiminta koostuu hartaushetkestä, liikunta- ja musiikkituokiosta, luovasta toiminnasta, omien eväiden syömisestä, vapaasta leikistä ja satuhetkestä. Päiväkerho kokoontuu 1-2 kertaa viikossa, ja kestää 2-3 tuntia. Päiväkerhossa lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia!

Toimintakausi

Päiväkerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 34) toukokuun loppuun (vko 21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-52 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerhoihin hakeminen

PÄIVÄKERHOIHIN HAKU kaudelle 2019-2020 on päättynyt 30.4.! Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella lapsityön toimistolta Jaanalta, yhteystiedot sivun alaosassa!

Kerimäen alueen päiväkerhot toimintakaudella 2019-2020

Kerimäki, Seurakuntakoti ma ja pe 9-11.30 Urheilukuja 2, p. 050 5406 009 / 050 5406 119. Ohjaajat Miia-Mari Jaatila ja Merja Hacklin.

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimintakausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 34) toukokuun loppuun (vko 21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-52 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerimäen alueen perhekerhot toimintakaudella 2019-2020

Ti klo 9.30-11.30 Nousulan kylätalo, p. 050 5406 009

To klo 9.30-11.30 Kerimäen seurakuntakoti p. 050 5406 009 / 050 5406 119

Päivä- ja perhekerhoryhmiä ohjaavat lastenohjaajat Kerimäen kappeliseurakunnassa: Miia-Mari Jaatila 050-5406009 ja Merja Hacklin 050-5406119.

Syntymäpäiväonnittelut 1-4-vuotiaille

Pyhäkoulutyö muistaa 1 – 3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Lasten oma Raamattu -kirjan.

Työntekijävierailut päivähoidossa

Työntekijät vierailevat myös pyydettäessä päivähoidossa hartausvierailujen merkeissä.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Kerimäen kappeliseurakunta
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki
Kerimäen kappeliseurakunta Savonlinnan seurakunta Savonrannan kirkkopiiri
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Kerimäen päivä- ja perhekerhot, Savonrannan päiväkerho, Vauvakerho Savonlinnassa.

Johtava lastenohjaaja (lastenohjaajien esimies)
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Johtava lastenohjaaja on seurakunnan lastenohjaajien esimies ja hän vastaa koko seurakunnan alueen lapsityöstä. Lapsityön säännölliseen toimintaan kuulu mm. päiväkerhot, perhekerhot, pyhäkoulut ja koululaisten iltapäivätoiminta. EI TAVOITETTAVISSA puhelimitse eikä toimistolta MA ja TI iltapäivinä.