Lapsityö – ihmettelyä ja elämää

Kerimäen kappeliseurakunnan lapsityötä ovat päiväkerhot, perhekerhot ja pyhäkoulutyö. Perhekerhot ja pyhäkoulut ovat kaikille avoimia ryhmiä. Kaikkia ryhmiä ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua. Lapsityössä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja perhemessuja, joista ilmoitellaan kerhojen kautta ja seurakunnan viikkoilmoituksissa lehdessä.

Seurakuntamme lapsityön nettisivulle on luotu Koronaohjeistus -sivu. Sinne päivitetään ohjeet, mikäli toimintatavat lapsityön ryhmissä muuttuvat. Koronaohjeistus -sivulle pääset tästä >>>

Sivu kannattaa laittaa seurantaan, mikäli osallistutte tai lapsenne osallistuu seurakuntamme päivä- tai perhekerhoihin.

Jatkossa Koronaohjeistus -sivun päivityksistä tiedotetaan Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö Facebook-sivulla. Voit halutessasi seurata myös sitä. Facebook -sivulle pääset tästä.

PÄIVÄKERHO

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho on toimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Olemme kodin apuna kasvatustyössä ja tarjoamme lapselle  perustan kristilliselle kasvulle. Kerhon toiminta koostuu hartaushetkestä, liikunta- ja musiikkituokiosta, luovasta toiminnasta, omien eväiden syömisestä, vapaasta leikistä ja satuhetkestä. Päiväkerho kokoontuu 1-2 kertaa viikossa, ja kestää 2-3 tuntia. Päiväkerhossa lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia!

Toimintakausi

Päiväkerhot kokoontuvat elokuun lopusta toukokuun loppuun (vko 20). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-53 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerhoihin hakeminen

Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella suoraan kerhopisteestä!

Kerimäen alueen päiväkerhot toimintakaudella 2020-2021

Kerimäki, Seurakuntakoti, ma 9-11.30 Urheilukuja 2, p. 050 5406 009.

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimintakausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta toukokuun loppuun (vko 20). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-53 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerimäen alueen perhekerhot toimintakaudella 2020-2021

Ti klo 9.30-11.30 Nousulan kylätalo

To klo 9.30-11.30 Kerimäen seurakuntakoti

Syntymäpäiväonnittelut 1-4-vuotiaille

Pyhäkoulutyö muistaa 1 – 3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Lasten oma Raamattu -kirjan.

Työntekijävierailut päivähoidossa

Työntekijät vierailevat myös pyydettäessä päivähoidossa hartausvierailujen merkeissä.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Kerimäen kappeliseurakunnan lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, tapahtumakalenteriin pääset klikkaamalla tästä!

Kerimäen kappeliseurakunta Savonlinnan seurakunta
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Kerimäen perhe- ja päiväkerhot, Srk-keskuksen päiväkerho

Kerimäen kappeliseurakunta Savonlinnan seurakunta Savonrannan kirkkopiiri

Nousulan perhekerho, Pääskylahden perhekerho, Savonrannan perhe- ja päiväkerhot, Srk-keskuksen päiväkerho, Vauvakerho.

Kasvatuksen työalajohtaja
Savonlinnan seurakunta
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna
Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Lapsityön toimistossa MA, KE, TO, PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.