Lapsityö – ihmettelyä ja elämää

Kerimäen kappeliseurakunnan lapsityötä ovat päiväkerhot, perhekerhot ja pyhäkoulutyö. Perhekerhot ja pyhäkoulut ovat kaikille avoimia ryhmiä. Kaikkia ryhmiä ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua. Lapsityössä järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja perhemessuja, joista ilmoitellaan kerhojen kautta ja seurakunnan viikkoilmoituksissa lehdessä.

Kerhot alkavat syksyllä 2020, mikäli korona-rajoitukset sen sallivat!

PÄIVÄKERHO

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho on toimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Olemme kodin apuna kasvatustyössä ja tarjoamme lapselle  perustan kristilliselle kasvulle. Kerhon toiminta koostuu hartaushetkestä, liikunta- ja musiikkituokiosta, luovasta toiminnasta, omien eväiden syömisestä, vapaasta leikistä ja satuhetkestä. Päiväkerho kokoontuu 1-2 kertaa viikossa, ja kestää 2-3 tuntia. Päiväkerhossa lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia!

Toimintakausi

Päiväkerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 35) toukokuun loppuun (vko 20). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-53 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerhoihin hakeminen

Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella lapsityön toimistolta Saritalta, yhteystiedot sivun alaosassa!

Kerimäen alueen päiväkerhot toimintakaudella 2020-2021

Kerimäki, Seurakuntakoti, ma 9-11.30 Urheilukuja 2, p. 050 5406 009.

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimintakausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 35) toukokuun loppuun (vko 20). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-53 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerimäen alueen perhekerhot toimintakaudella 2020-2021

Ti klo 9.30-11.30 Nousulan kylätalo

To klo 9.30-11.30 Kerimäen seurakuntakoti

Päivä- ja perhekerhoryhmiä ohjaavien lastenohjaajien yhteystiedeot päivittyy sivuille elokuun 2020 aikana..

Syntymäpäiväonnittelut 1-4-vuotiaille

Pyhäkoulutyö muistaa 1 – 3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Lasten oma Raamattu -kirjan.

Työntekijävierailut päivähoidossa

Työntekijät vierailevat myös pyydettäessä päivähoidossa hartausvierailujen merkeissä.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Kerimäen kappeliseurakunnan lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

Kasvatuksen työalajohtaja
Savonlinnan seurakunta
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna
Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Lapsityön toimistossa MA, KE, TO, PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.