Punkaharjulla nuorten toiminnassa päävastuun jakavat nuorisotyönohjaaja Juha "Zunkkis" Hakala ja seurakuntapastori Sari Vauhkonen. Perjantai-iltojen nuortenillat kokoavat nuoret yhteen seurakuntatalolle.  Nuoria on aktiivisesti mukana myös isoskoulutuksessa ja kerhonohjaajina. Kesäisin ja syksyisin leireillään, talvisin ja keväisin tehdään retkiä niin konsertteihin kuin ulkomaillekin.  Muutaman kerran vuodessa nuoret tarjoavat kirkkokahvit kirkkokansalle.

SYKSY 2018

Jumalanpalvelukset
Sunnuntaisin klo 10 Punkaharjun kirkossa.

Nuoret tarjoavat kirkkokahveja jälleen syksyllä.
21.10.

Nuortenillat

Nuoret kokoontuvat nuorteniltaan seurakuntatalolle perjantaisin klo 18 seuraavasti:
Syyskuu: 21.9.
Lokakuu: 5.10., 19.10.
Marraskuu: 2.11., 23.11
Joulukuu: 14.12.

Isoskoulutus:

Isoskoulutuskokoontumiset koulun jälkeen klo 15.15 nuorteniltaperjantaisin.

Isoskoulutuksen aloitustapahtuma la 1.9. klo 13-16 Savonlinnan seurakuntakeskus, jolloin sovitaan koulutuksen päivämäärät.

21.-23.9. tai 28.-30.9. Isoskoulutusleiri (voit ilmoittautua kummalle leirille haluat)

facebook: Punkaharjun kappeliseurakunnan nuoret
instagram: evlph