Rantasalmen seurakuntatalo ja kappeli Kirkkorinne

Kirkkotie 3 , 58900 Rantasalmi
040 075 4158 seurakuntamestari

Rantasalmen seurakuntatalo ja kappeli Kirkkorinne

Rantasalmen kappeliseurakunnan alueen seurakuntatalo nimeltään Kirkkorinne sijaitsee kirkon alapuolella kirkkorinteessä.

Kappeliseurakunnan toimistotilat, diakonia- ja nuorisotoimisto sekä päiväkerhon ja perhekerhon kerhotila ja siunauskappeli ruokailutiloineen muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden erilaisille palveluille ja toiminnalle.

 

Tietoja Kirkkorinteestä:

  • Seurakuntatalo ja sen yhteydessä oleva kappeli ovat valmistuneet alunperin vuonna 1961. Silloisen rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Ahti Korhonen. Seurakuntatalo saneerattiin vuonna 1993 ja siihen muutettiin tammikuussa 1994.
     

  • Saneerauksen suunnitteli arkkitehti Carl Johan Slotte ja nimeksi annettiin Kirkkorinne. Sähkösuunnittelusta vastasi Pertti Järvisalo Savonlinnasta ja LVI-suunnittelusta Savonlinnan LVI-suunnittelu. Pääurakoitsijana toimi S.A.Tevo & Ra-Ho Mikkelistä.
     

  • Toimistotilat tulivat entisen diakoniatoimiston ja asuntosiiven tilalle. Uusina rakennettiin päiväkerhotilat sekä ruumishuone Kirkkorinteen läheisyyteen.

 

 

Kappelisaliin mahtuu 111 henkilöä salin tuoleihin sekä kolmen pöydän ääreen 15 henkilöä, joten salissa on tilaa 126 henkilölle. Kahvion pöydissä on istumapaikkoja 56 henkilölle.

Kirkkorinteellä on inva-WC ja esteetön kulku sisäpihalta.

Tilojen vuokraus tilaisuuksia varten Savonlinnan kirkkoherranvirastosta.

Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Tapahtumat

ma 21.9. klo 14.00

Kirkkotie 3, 58900 Rantasalmi

Kirkkorinteen lähetyspiiri

Lähetyspiiri Kirkkorinteellä
ke 23.9. klo 9.30 -11.30

Kirkkotie 3, 58900 Rantasalmi

Rantasalmen perhekerho

Huom! Perhekerhoon tulee ilmoittautua!