Nuorten tapahtumat

Nuorten tapahtumia syksylle 2022

ISOSKOULUTUKSEN STARTTIPÄIVÄ>> su 28.8. klo 10.00 Savonlinnan Tuomiokirkossa ja seurakuntakeskuksella

SYKSYN MEGAHÄRPÄKE>> la 10.9. Savonlinnan seurakuntakeskuksella, mahtavaa yhteistä puuhaa ja hengailua, (ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin)

SEUKKARIN YÖ>> syyslomalla pe-la 28.-29.10. Savonlinnan seurakuntakeskuksella, hauskaa yöllistä tekemistä ja juoksentelua pimeässä seurakuntakeskuksessa... (ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin)

ITSENÄISYYSLANIT>> la-su 3.-4.12. Savonlinnan seurakuntakeskuksella, koko yö pelataan tietokonepelejä (ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin)

SEUKKARIN JOULUYÖ>> pe-la 16.-17.12. Savonlinnan seurakuntakeskuksella, jouluista tekemistä koko yöksi (ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin)

GOSPELKONSERTTI>> joulukuussa Savonlinnan Tuomiokirkossa, tarkempi ajankohta selviää myöhemmin