Nuorten tapahtumia

SEUKKARIN YÖT SAVONLINNASSA

Seukkarin Pääsiäisyölanit: la–su 20.–21.4. Perinteiset Pääsiäislanit 15–20-vuotiaille. Osallistumis-/ruokamaksu 10 € sisältää konepaikan, netin, lämpimän iltapalan ja aamupalan. Ilmoittaudu Yölaneihin pe12.4. mennessä.

Seukkarin Vappuyö: ti–ke 30.4.–1.5. Tule viettämään ikimuistoinen vappu seurakuntakeskuksen vappuyöhön. Vappuyössä ohjelmassa yhdessä olemista, tekemistä, herkuttelua, pelailua ja häröilyä pimeässä seurakuntakeskuksessa. Torkahtamaankin jossain välissä pääsee. Tapahtuma alkaa vappuaattona klo 18 ja päättyy vappupäivänä klo 10. Osallistumis-/ruokamaksu 5 €. Ilmoittaudu Vappuyöhön ma 22.4. mennessä.

• Spesiaalitapahtumista saat parhaiten tietoa seuraamalla fb:sta Savonlinna seurakunnan nuorten sivuja tai liittymällä ryhmään Savonlinnan seurakunnan isoset
  • Isosten ja isoskoulutettavien tapahtumat täällä