Nuorten tapahtumia

SEUKKARIN YÖT SAVONLINNASSA

Seukkarin Syyslomayö: pe–la 25.–26.10. Tule viettämään syysloman lopetusta seukkarille. Ohjelmassa yhdessä olemista, tekemistä, herkuttelua, pelailua ja häröilyä pimeässä seurakuntakeskuksessa. Torkahtamaankin jossain välissä pääsee. Tapahtuma alkaa perjantaina klo 17 ja päättyy lauantaina klo 10. Osallistumis-/ruokamaksu 5 €. Ilmoittaudu Syyslomayöhön to 17.10. mennessä.

Seukkarin Itsenäisyyslanit: pe–la 6.–7.12. Itsenäisyyspäivän lanit 15–20-vuotiaille. Osallistumis-/ruokamaksu 10 € sisältää konepaikan, netin, lämpimän iltapalan ja aamupalan. Ilmoittaudu Yölaneihin to 28.11. mennessä.

Nuorten Pikkujoulut la 14.12. Hirvaslahden takkiksella. Hauskaa jouluista yhdessäoloa. Ilmoittaudu Pikkujouluihin su 8.12. mennessä.

• Spesiaalitapahtumista saat parhaiten tietoa seuraamalla fb:sta Savonlinna seurakunnan nuorten sivuja tai liittymällä ryhmään Savonlinnan seurakunnan isoset
  • Isosten ja isoskoulutettavien tapahtumat täällä