Esirukoukset nimikkolähettien ja -kohteiden puolesta

Enonkoski

Rukoilemme seurakuntamme lähetystyön puolesta  ja siunaamme  nimikkolähettiemme työtä Korpit  Itä-Afrikassa, Etiopiassa ja Titta Hämäläinen Virossa. Siunaamme Internet lähetystyötä Japanissa sekä Ebenezer-vanhainkotia Israelissa. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Kerimäki

Rukoilemme seurakuntamme lähetystyön puolesta ja siunaamme nimikkolähettiemme työtä Siljaset Lähi-idässä, Korpit Itä-Afrikassa, Etiopiassa, Sanna Auvinen ja Veikko Huhta perheineen Botswanassa. Siunaamme lapsityötä Venezuelassa, Hsinchun seminaaria ja  Raamattu Suomen suvulle hanketta, Toivoa naisille-työtä, Kroatian radiotyötä ja Nenoa. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Punkaharju

Rukoilemme seurakuntamme lähetystyön puolesta ja siunaamme nimikkolähettiemme työtä Saara Karttunen Venäjällä, Sanna Auvinen ja Veikko Huhta perheineen Botswanassa, Jan-Erik ja Upu Leppänen perheineen Hongkongissa. Siunaamme kristillisen elämän vahvistamista Taiwanilla ja Inkerin kirkkoa ja Toivoa naisille-työtä. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Rantasalmi

Rukoilemme seurakuntamme lähetystyön puolesta ja  siunaamme nimikkolähettiemme työtä Siljaset Lähi-idässä,  työntekijä Saksassa.  Siunaamma Ebenezer-vanhainkotia Israelissa ja Senegalin koulutyötä.  Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Savonranta

Rukoilemme seurakuntamme lähetyksen puolesta ja siunaamme  nimikkolähettiemme työtä Korpit Itä-Afrikassa, Etiopiassa, Saara Karttunen ja Aatto Lamminpää Venäjällä. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Savonlinna

Viikko 1 (Pariton viikko)

Rukoilemme seurakuntamme lähetystyön puolesta ja siunaamme  nimikkolähettiemme työtä Siljaset Lähi-idässä, Richard Ondicho maahanmuuttajien parissa Suomessa sekä Aatto Lamminpää Venäjällä. Siunaamme Mundari radio-ohjelmaa Intiassa ja Farsin kielinen Sat7-ohjelmaa sekä Ebenezer-vanhainkotia Israelissa ja Toivoa naisille-työtä. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Viikko 2 (Parillinen viikko)

Rukoilemme seurakuntamme lähetyksen puolesta ja siunaamme nimikkolähettiemme työtä Eeva-Liisa ja Rauno Rantasuomela ja kummityö Angolassa, Marja Ochieng Keniassa, Sanna Auvinen ja Veikko Huhta perheineen Botswanassa. Siunaamme narkomaanityötä ja kristillisen elämän vahvistamista Taiwanilla, lapsityötä Kiinassa sekä Thaimaan kirkon seurakuntatyötä. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Päivitetty 02.02.2020