Lapset

Punkaharjun kappeliseurakunnan lapsityötä ovat päiväkerhot, perhekerhot ja pikkulapsi- ja pyhäkoulutyö. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia ja messuja lapsille ja perheille.

Punkaharjun alueen lapsityössä toimii lastenohjaajat Seija Karvinen, Ritva Seppänen sekä Marjo Ahokas. Lapsityöstä kokonaisuudessaan Savonlinnan seurakunnassa vastaa johtava lastenohjaaja Jaana Pesonen. Punkaharjulla työssä on mukana nuorisotyönohjaaja Juha Hakala ja seurakuntapastori Sari Vauhkonen.

Päiväkerhot, perhekerhot, kouluikäisten kerhot, leirit ja leiripäivät sekä erilaiset retket ja tapahtumat sekä messut täyttävät vuoden tehokkaasti.

PÄIVÄKERHO

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho toimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Olemme kodin apuna kasvatustyössä ja tarjoamme lapselle  perustan kristilliselle kasvulle. Kerhon toiminta koostuu hartaushetkestä, liikunta- ja musiikkituokiosta, luovasta toiminnasta, omien eväiden syömisestä, vapaasta leikistä ja satuhetkestä. Päiväkerho kokoontuu 1-2 kertaa viikossa, ja kestää 2-3 tuntia. Päiväkerhossa lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia!

Toimintakausi

Päiväkerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 34) toukokuun loppuun (vko 21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-52 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerhoihin hakeminen

PÄIVÄKERHOIHIN HAKU kaudelle 2019-2020 on päättynyt 30.4.! Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella lapsityön toimistolta Jaanalta tai Saritalta, yhteystiedot sivun alaosassa!

Punkaharjun alueen päiväkerhot toimikaudella 2019-2020

Punkaharju ma ja pe 9.00-11.30, Oikotie 10, Punkaharju p. 050 3100 195 / 044 458 0532

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Perhekerhot ovat maksuttomia!

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimintakausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 34) toukokuun loppuun (vko 21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-52 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Punkaharjun alueen perhekerhot toimikaudella 2019-20

Perhekerhot seurakuntatalossa tiistaisin ja torstaisin klo 9:30-11:30

Punkaharjun kappeliseurakunnan päivä- ja perhekerhoryhmiä ohjaavat lastenohjaajat: Seija Karvinen 050 3100 195, seija.karvinen(at)evl.fi ja Marjo Ahokas 050 540 6181.

PIKKULAPSITYÖ

Syntymäpäiväonnittelut 1-4-vuotiaille

Pikkulapsityö muistaa 1 – 3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Pienten Raamattu -kirjan.

Työntekijät vierailevat myös pyydettäessä päivähoidossa hartausvierailujen merkeissä.

ALAKOULUIKÄISTEN KERHOT

(Juha Zunkkis Hakala p. 0447768020)

Kerhoista tietoa tulossa!

KIDS´ ACTION NIGHT

eli alakouluikäisten yhteiskristillinen toimintailta yhdessä helluntaiseurakunnan ja vapaakirkon kanssa, perjantaisin klo 18-20 Punkaharjun koulun salissa (yläkoulu - Palomäentie 2) (Juha Zunkkis Hakala p. 0447768020)

Seuraavat KIDS´ ACTION NIGHT -illat keväällä 2019

pe 15.2. ja pe 3.5. klo 18-20

TULEVIA TAPAHTUMIA

Enonkosken kappeliseurakunta Punkaharjun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
58175 Enonkoski

Enonkoskella maanantaisin, Punkaharjulla ke-pe.

Aluekappalainen
Johtava nuorisotyönohjaaja ja Punkaharju kappeliseurakunta
Punkaharjun kappeliseurakunta Savonlinnan seurakunta
58500 Punkaharju
Johtava lastenohjaaja (lastenohjaajien esimies)
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Johtava lastenohjaaja on seurakunnan lastenohjaajien esimies ja hän vastaa koko seurakunnan alueen lapsityöstä. Lapsityön säännölliseen toimintaan kuulu mm. päiväkerhot, perhekerhot, pyhäkoulut ja koululaisten iltapäivätoiminta.