Lapset

Punkaharjun kappeliseurakunnan lapsityötä ovat päiväkerhot, perhekerhot ja pikkulapsi- ja pyhäkoulutyö. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia ja messuja lapsille ja perheille.

Punkaharjun alueen lapsityössä toimii lastenohjaaja Seija Karvinen. Lapsityöstä kokonaisuudessaan Savonlinnan seurakunnassa vastaa kasvatuksen työalajohtaja Juha Hakala. Punkaharjulla työssä on mukana seurakuntapastori Sari Vauhkonen.

Päiväkerhot, perhekerhot, kouluikäisten kerhot, leirit ja leiripäivät sekä erilaiset retket ja tapahtumat sekä messut täyttävät vuoden tehokkaasti.

Seurakuntamme lapsityön nettisivulle on luotu Koronaohjeistus -sivu. Sinne päivitetään ohjeet, mikäli toimintatavat lapsityön ryhmissä muuttuvat. Koronaohjeistus -sivulle pääset tästä >>>

Sivu kannattaa laittaa seurantaan, mikäli osallistutte tai lapsenne osallistuu seurakuntamme päivä- tai perhekerhoihin.

Jatkossa Koronaohjeistus -sivun päivityksistä tiedotetaan Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö Facebook-sivulla. Voit halutessasi seurata myös sitä. Facebook -sivulle pääset tästä.

PÄIVÄKERHO

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho toimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Olemme kodin apuna kasvatustyössä ja tarjoamme lapselle  perustan kristilliselle kasvulle. Kerhon toiminta koostuu hartaushetkestä, liikunta- ja musiikkituokiosta, luovasta toiminnasta, omien eväiden syömisestä, vapaasta leikistä ja satuhetkestä. Päiväkerho kokoontuu kerran viikossa, ja kestää 2-3 tuntia. Päiväkerhossa lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia!

Toimintakausi

Päiväkerhot kokoontuvat elokuun lopusta toukokuun loppuun (vko 20). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-53 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerhoihin hakeminen

Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella suoraan kerhopisteestä tai lapsityön toimistolta (yhteystiedot sivun alaosassa)!

Punkaharjun alueen päiväkerhot toimikaudella 2020-2021.

Punkaharju pe 9.00-11.30, Oikotie 10, Punkaharju, p. 050 3100 195.

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Perhekerhot ovat maksuttomia!

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimintakausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta toukokuun loppuun (vko 20). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-53 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Punkaharjun alueen perhekerhot toimikaudella 2020-21

Perhekerho seurakuntatalossa tiistaisin klo 9:30-11:30. Ti 6.10. kerho kokoontuu iltaperhekerhona klo 17-19, jolloin aamulla ei ole perhekerhoa!

Punkaharjun kappeliseurakunnan päivä- ja perhekerhoryhmiä ohjaavat Marjo Ahokas ja Anneli Wirkola. Heidät tavoittaa numerosta 050 310 0195.

PIKKULAPSITYÖ

Syntymäpäiväonnittelut 1-4-vuotiaille

Pikkulapsityö muistaa 1 – 3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Lasten oma Raamattu -kirjan.

Työntekijät vierailevat myös pyydettäessä päivähoidossa hartausvierailujen merkeissä.

ALAKOULUIKÄISTEN KERHOT

(Juha Zunkkis Hakala p. 0447768020)

Jennin kerho (koulun ja srk:n yhteinen liikuntakerho) alakoululla

KIDS´ ACTION NIGHT

eli alakouluikäisten yhteiskristillinen toimintailta yhdessä vapaakirkon kanssa, Punkaharjun alakoulun salissa  (Juha Zunkkis Hakala p. 0447768020).

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Punkaharjun kappeliseurakunnan lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

Punkaharjun kappeliseurakunta Kerimäen kappeliseurakunta
Kasvatuksen työalajohtaja
Savonlinnan seurakunta
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna
Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Lapsityön toimistossa MA, KE, TO, PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.

Aluekappalainen
Punkaharjun kappeliseurakunta