Lähetystyö

Seurakunnan lähetystyö on Jeesuksen käskyn
"Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni"
(Matt. 28:18-21) toteuttamista.

Lähetystyö Kerimäen kappeliseurakunnassa

Esirukoustyö jumalanpalveluksissa ja monissa seurakunnan tilaisuuksissa, kodeissa kokoontuvat lähetyspiirit, lähetystapahtumat, lähetyslounaat, myyjäiset, arpajaiset, talkoot, monenmoiset käsityöt neuleista puutöihin. Kesäisin torilla lettu-kahvitusvuoro, piha- ja rantaillat sekä käsityömyynti Tapulikioskissa, joulun alla kauneimmat joululaulut yhdessä musiikkityön kanssa, rovastikunnalliset lähetysväen virkistyspäivät ja retket mm. lähetysjuhlille.

Yhteistyö

Yhteistyötä tehdään rovastikunnan, hiippakunnan, lähetysjärjestöjen, koulujen ja oman seurakunnan eri työalojen kanssa.

Nimikkolähetit ja nimikkokohteet maailmalla

Siljaset, Lähi-Itä, (Kansanlähetys)

Sanna Auvinen ja Veikko Huhta perheineen +Botswanan ja Angolan seurakuntatyö (SLS)

Korpin perhe (Kylväjä)

Hsinchun seminaari, Taiwan (SLS)

Venezuelan tukiopetusryhmät (SLS)

Kroatian ev. lut. kirkon radiotyö (Sansa) ja paikallinen työntekijä Nenad

Toivoa naisille-työ (Sansa)

Raamattu Suomen Suvulle- hanke (Pipliaseura)

Tule mukaan!

Tervetuloa mukaan yhteiseen rintamaan; esirukoilijaksi, lähetyspiiriläiseksi, piirin vetäjäksi, talkoolaiseksi, käsitöiden tekijäksi, leipojaksi, kyydin antajaksi lähetyksen tilaisuuksiin autottomille ja moneksi, moneksi muuksi.
Kun haluat tulla mukaan lähetystöihin, ota yhteyttä!

Anni Kortelainen

lähetyssihteeri