Infoa vuoden 2020 rippikouluihin:

Tietoa leiri- ja muista vaihtoehdoista täällä.

Ehtoollisella käyminen jo rippikoulun seurakuntajakson aikana, tietoa tästä.

Seurakuntajakson kaikille rippikoululaisille yhteiset tapaamiset Savonlinnan seurakunnassa (huom! listaa päivitetään):

30.11. klo 18.30 alkaen Rippikoulukonsertti Savonlinnan Tuomiokirkossa, esiintymässä bass'n Helen
25.1., 26.1. ja 1.2. pajapäivät (huom.! ryhmät jaettu eri päiville, oman ryhmäsi päivä selviää ohjaajaltasi)

Kaikkien rippikoululaisten minimikäynnit ovat:

1. ensimmäinen tapaaminen ja ehtoollis- ja messuopetus
2. opetusmessu (1. ja 2. voivat olla myös saman tapaamisen aikana!)
3. konsertti
4. joulunajan käynti
5. pajapäivä
6. nuorten ilta tai vastaava
7. messu (ryhmän kanssa)
8. pääsiäisajan käynti
9. vanhempainilta
10. ennakkopäivä
11. leiri

Jos rippileirisi ei ole Savonlinnan seurakunnan rippileiri, ennakkopäivä käydään muualla, ja jos tulet muualta Savonlinnan seurakunnan leirille, olisi ennakkopäivään tuleminen toivottavaa. Lisätietoa saat joko nuorisotoimistolta tai leirisi vastaavalta. Konsertissa kaikki leiriläiset saavat tarkempaa tietoa tulevista päivämääristä ja ajoista!

Rippikoulujen kustannukset rippikoululaiselle ovat seuraavat:

Leireistä peritään ruokamaksua, jonka kirkkovaltuusto vahvistaa loppuvuodesta (90 € Savonlinnan seurakunnan jäseneltä ja todellinen ruokamaksu 240 € Savonlinnan ev.lut. seurakuntaan kuulumattomalta).

Ilta-, ja päivärippikoulu ovat kustannuksettomia rippikoululaisille.

Maksuvapautusta voi hakea diakoniatoimistosta, Kirkkokatu 17 tai kysyä suoraan diakoneilta. Älkää antako leirin hinnan olla esteenä rippikouluun tulemiseen.

Kysy rohkeasti, mikäli jokin asia askarruttaa!

7–30-vuotiaiden pastorit:

Antti Rahikainen 044 776 8029 sähköposti antti.rahikainen(at)evl.fi