Rippikoulussa NYT!

Vuoden 2022 rippikouluihin ilmoittautuminen on nyt auki!
Ilmoittautumistiedot ja -ohjeet vuoden 2022 rippikouluihin:

Tietoa leiri- ja muista vaihtoehdoista täällä ja ilmoittautumislinkit täällä.

Infovideon löydät >>TÄSTÄ<< ja kouluilla on tarjolla sen lisäksi infolappuja. Jos olet tulossa ensi vuonna rippikouluun, mutta olet muulla luokka-asteella, katso tietoja näiltä sivuilta, tai pyydä info-lappu koululta!

Ilmoittautuminen on auki 6.9.-19.9.2021!

Ilmoittautuneet sijoitetaan leireille 19.9.2021 jälkeen ja leiripaikat ilmoitetaan joko kirjeitse tai tekstiviestein syys-lokakuun vaihteessa. Jos ilmoittautuminen tulee ajan sulkeutumisen jälkeen, katsotaan mille leireille vielä mahtuu ja niihin annetaan paikkoja. Kaverikoodeja ei siinä vaiheessa enää huomioida.

Ehtoollisella käyminen jo rippikoulun seurakuntajakson aikana, tietoa tästä linkistä>>

Seurakuntajakso koostuu seuraavista käynneistä:
1. ensimmäinen tapaaminen ja ehtoollis- ja messuopetus
2. opetusmessu (1. ja 2. voivat olla myös saman tapaamisen aikana!)
3. konsertti
4. joulunajan käynti
5. pajapäivä
6. nuorten ilta tai vastaava
7. messu (ryhmän kanssa)
8. pääsiäisajan käynti
9. vanhempainilta
10. ennakkopäivä
11. leiri

Jos rippileirisi ei ole Savonlinnan seurakunnan leiri, ennakkopäivä käydään muualla, ja jos tulet muualta Savonlinnan seurakunnan leirille, olisi ennakkopäivään tuleminen toivottavaa. Osa käynneistä voidaan suorittaa itsenäisesti, osa pienemmän ja osa isomman ryhmän kanssa. Eri käynneistä tulee leiriläisille lisätietoa seurakuntajakson aikana, koronatilanne huomioiden.

Rippikoulujen kustannukset rippikoululaiselle ovat seuraavat:
Leireistä peritään ruokamaksua, jonka kirkkovaltuusto vahvistaa loppuvuodesta (90 € Savonlinnan seurakunnan jäseneltä ja todellinen ruokamaksu 240 € Savonlinnan ev. lut. seurakuntaan kuulumattomalta).

Iltarippikoulu ja kaupunkirippikoulut ovat kustannuksettomia rippikoululaisille.

Maksuvapautusta voi hakea diakoniatoimistosta, Kirkkokatu 17, tai kysyä suoraan diakoneilta.
Älkää antako leirin hinnan olla esteenä rippikouluun tulemiseen!

Kysy rohkeasti, mikäli jokin asia askarruttaa!