Rippikoulussa NYT!

Vuoden 2021 rippikouluihin ilmoittautuminen on päättynyt!

Ilmoittautuneet sijoitetaan leireille 15.9.2020 jälkeen ja leiripaikat ilmoitetaan joko kirjeitse tai tekstiviestein lokakuun alussa. Jos ilmoittautuminen tulee 15.9. jälkeen, katsotaan mille leireille vielä mahtuu ja niihin annetaan paikkoja. Kaverikoodeja ei siinä vaiheessa enää huomioida.

Ehtoollisella käyminen jo rippikoulun seurakuntajakson aikana, tietoa tästä linkistä>>

Kaikkien rippikoululaisten minimikäynnit ovat:
1. ensimmäinen tapaaminen ja ehtoollis- ja messuopetus
2. opetusmessu (1. ja 2. voivat olla myös saman tapaamisen aikana!)
3. konsertti
4. joulunajan käynti
5. pajapäivä
6. nuorten ilta tai vastaava
7. messu (ryhmän kanssa)
8. pääsiäisajan käynti
9. vanhempainilta
10. ennakkopäivä
11. leiri

Jos rippileirisi ei ole Savonlinnan seurakunnan leiri, ennakkopäivä käydään muualla, ja jos tulet muualta Savonlinnan seurakunnan leirille, olisi ennakkopäivään tuleminen toivottavaa. Osa käynneistä voidaan suorittaa itsenäisesti, osa pienemmän ja osa isomman ryhmän kanssa. Eri käynneistä tulee leiriläisille lisätietoa seurakuntajakson aikana, koronatilanne huomioiden.

Rippikoulujen kustannukset rippikoululaiselle ovat seuraavat:
Leireistä peritään ruokamaksua, jonka kirkkovaltuusto vahvistaa loppuvuodesta (90 € Savonlinnan seurakunnan jäseneltä ja todellinen ruokamaksu 240 € Savonlinnan ev. lut. seurakuntaan kuulumattomalta).

Iltarippikoulu ja Rantasalmen päivärippikoulu ovat kustannuksettomia rippikoululaisille.

Maksuvapautusta voi hakea diakoniatoimistosta, Kirkkokatu 17, tai kysyä suoraan diakoneilta.
Älkää antako leirin hinnan olla esteenä rippikouluun tulemiseen.

Kysy rohkeasti, mikäli jokin asia askarruttaa!

7–30-vuotiaiden pastori:

Antti Rahikainen 044 776 8029 sähköposti antti.rahikainen(at)evl.fi