Ikäihmisten kerhot 

Sulkavan seurakunta järjestää seurakuntakerhoja, jotka kutsuvat keskustelemaan, virkistymään, laulamaan ja kahvittelemaan ajankohtaisen teeman äärelle. Tapaamiset tarjoavat samalla myös vertaistukea. 


Seurakuntakerhot kokoontuvat kerran kuukaudessa syys- ja kevätkaudella päiväkeskus Ilonassa. Kesällä kerhot ja kerholaiset viettävät kesälomaa. Seurakuntakerhot on suunnattu ikäihmisille ja erityisryhmille, mutta toki kaikki muutkin asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Kerhokokoontumiset kestävät noin tunnin-puolitoista. Koollekutsujana toimii seurakunnan diakoniatyöntekijä. Joskus kerhossa vierailevat muutkin seurakunnnan työntekijät tai vapaaehtoiset ohjaajat.  

Kirkollisista ilmoituksista näet kerhojen ajankohdat. Huom: koronapandemiatilanteen vuoksi ikäihmisten kerhotoiminta saattaa olla tauolla.

Diakoninen vanhustyö

Diakoninen vanhustyö tarjoaa mahdollisuuden sielunhoitoon ja luottamuksellisiin keskusteluihin hengellisistä ja henkilökohtaisista asioista. Voit halutessasi pyytää diakonia myös kotikäynnille. 


Ota yhteyttä:
diakoni Anne Borén, p. 040 540 6738 
anne.boren(at)evl.fi
huom. sähköpostia lähettäessäsi vaihda (at):n tilalle @-merkki