Eka vauva- ja taaperokerho

Vauvakerho

Vauvakerho on tarkoitettu vanhemmille ja vauvoille lapsen ensimmäisenä ikävuotena. Kerhossa voi jakaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa, sekä iloita vauvoista ja vanhemmuudesta. Äidille ja Isille vertaisseuran lisäksi kahvia ja pullaa. Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista. Kerho on maksuton.

Seurakuntamme lapsityön nettisivulle on luotu Koronaohjeistus -sivu. Sinne päivitetään ohjeet, mikäli toimintatavat lapsityön ryhmissä muuttuvat. Koronaohjeistus -sivulle pääset tästä >>>

Sivu kannattaa laittaa seurantaan, mikäli osallistutte tai lapsenne osallistuu seurakuntamme päivä-, perhe- tai vauvakerhoihin, tai seurakunnan 1.-2. -luokkalaisten iltapäivätoimintaan.

Jatkossa Koronaohjeistus -sivun päivityksistä tiedotetaan Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö Facebook-sivulla. Voit halutessasi seurata myös sitä. Facebook -sivulle pääset tästä.

Kerhokausi 2021-2022

Vauvakerho keskiviikkoisin klo 13:00-14:30kokoontumispaikka on Seurakuntakeskuksen päiväkerhotila, Kirkkokatu 17.

Sisäänkäynti päiväkerhotilaan käy Väinönkadun kautta, parkkipaikan vierestä, ovi D.

Vauvakerho sekä muut perhekerhomme löytyvät myös seurakunnan tapahtumakalenterista. Olemme valitettavasti joutuneet perumaan kerhoja jonkin verran sairatapausten yms. vuoksi. Tapahtumakalenterista löytyy tieto mikäli kerho on joltain päivältä äkillisesti peruttu.

Vauvakerhon pääset näkemään tapahtumakalenterista klikkaamalla tästä>>>

Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Lapsityön toimistossa MA, KE, TO, PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.