Eka vauva- ja taaperokerho

Vauvakerho

Vauvakerho on tarkoitettu vanhemmille ja vauvoille lapsen ensimmäisenä ikävuotena. Kerhossa voi jakaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa, sekä iloita vauvoista ja vanhemmuudesta. Äidille ja Isille vertaisseuran lisäksi kahvia ja pullaa. Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista. Kerho on maksuton.

Vauvakerho aloittaa toiminnan viikolla 36 eli ke 2.9.
Vauvakerho on kaikille avoin, mutta koronan tuomien turvatoimien vuoksi kävijämääriä on rajoitettu. HUOM! kerhoon tulee ilmoittautua.

Ilmoita nimesi ja perheestäsi osallistuvien hlömäärä tekstiviestillä 1,5h ennen kerhon alkua kerhon numeroon. Vastauksena saat viestin, onko kerhossa vielä tilaa. Vauvakerhon ilmoittautumiset p. 050 540 6119.

Kerhokausi 2020-2021

Vauvakerho keskiviikkoisin klo 13:00-14:30kokoontumispaikka on Seurakuntakeskuksen päiväkerhotila, Kirkkokatu 17.

Sisäänkäynti päiväkerhotilaan käy Väinönkadun kautta, ovi D.

Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Lapsityön toimistossa MA, KE, TO, PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.