Rantasalmen kappeliseurakunnan nuorisotyö järjestää toimintaa ja mahdollistaa seurakuntayhteyden lapsille, varhaisnuorille ja nuorille.

Peliyö Goes Kaarnetsaari

pe 29.6. kello 18.00 - su 1.7. kello 12.00

Peliyö Goes Kaarnetsaari Rantasalmen leirikeskus Kaarnetsaari (vuokrattu)

Ilmoittaudu tästä Peliyöhön!

Peliyö Goes Kaarnetsaari on viikonlopun kestävä seikkailu Kaarnetsaaren leirikeskukseen. Siellä on aikaa pelata pitkiäkin lautapelisessioita, saunoa, ulkoilla ja olla yhdessä. Yhteinen hartauselämä ja ruoanlaitto koko porukalla kuuluvat viikonloppuun.

Peliyö Goes Kaarnetsaari on tarkoitettu kaikille yli 13-vuotiaille, joita kiinnostaa yhdessäolo leirillä, pitkätkin lauta- ja korttipelit sekä aktiivinen tekeminen.

Hinta: 30€/hlö.

Ilmoittautuminen 10.6. mennessä.

Lisätietoa Jarilta 040 - 8200 418.

Purjehdusleiri 2018

ma 2.7. kello 12.00 - to 5.7. kello 16.00

Purjehdusleiri 2018 Rantasalmen leirikeskus Kaarnetsaari (vuokrattu)

Ilmoittaudu tästä purjehdusleirille!

Seurakunnan purjehdusleiri kaikille purjehduksesta kiinnostuneille Rantasalmen Kaarnetsaaressa.

Purjehdusleirillä ollaan mahdollisimman paljon vesillä joko purjehtien tai uiden. Ohjelmaan kuuluu myös normaalit leirijutut kuten hartaudet, lipunnostot ja -laskut, ruokailut sekä saunomiset.

Alle 10-vuotiaat vain huoltajan/vanhemman seurassa.

Hinta 60€/leiriläinen.

Ilmoittautuminen 10.6.2018 mennessä!