Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan lapsityö tarjoaa iloa, yhdessäoloa ja turvallista tukea lapsiperheen arkeen. Kerhoissa ja tapahtumissa kohtaavat sekä lapset että aikuiset: Lasten leikin lomassa aikuinen löytää vertaistukea ja uusia ystäviä.

Seurakuntamme lapsityön nettisivulle on luotu Koronaohjeistus -sivu. Sinne päivitetään ohjeet, mikäli toimintatavat lapsityön ryhmissä muuttuvat. Koronaohjeistus -sivulle pääset tästä >>>

Sivu kannattaa laittaa seurantaan, mikäli osallistutte tai lapsenne osallistuu seurakuntamme päivä-, perhe- tai vauvakerhoihin, tai seurakunnan 1.-2. -luokkalaisten iltapäivätoimintaan.

Jatkossa Koronaohjeistus -sivun päivityksistä tiedotetaan Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö Facebook-sivulla. Voit halutessasi seurata myös sitä. Facebook -sivulle pääset tästä.

Näiltä sivuilta löydät lapsille ja lapsiperheille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa.

Perhekerhot Päiväkerhot Koululaisten viikkotoiminta Puuhamessut

Kappeliseurakuntien ja kirkkopiirin toimintaa lapsille ja lapsiperheille löytyy tämän sivun lisäksi heidän omilta sivuilta

Enonkoski Kerimäki Punkaharju Rantasalmi Savonranta

• Ajankohtaisten tapahtumien ja tilaisuuksien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

• Löydät meidät myös facebookista: Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö.

• Mukavaa puuhaa ja pelejä lapsille löydät netistä esim. Lastenkirkko -sivustolta, pääset niille klikkaamalla tästä>>

• Kevään 2020 poikkeusaikana julkaisemamme hartausvideot löydät  täältä nettisivostoltamme täältä >>

Ajankohtaisia tapahtumia:

Puuhamessu su 25.10.2020 Pääskylahden kirkossa klo 10.

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunnan alueen lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, tapahtumakalenteriin pääset klikkaamalla tästä!