Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan lapsityö tarjoaa iloa, yhdessäoloa ja turvallista tukea lapsiperheen arkeen. Kerhoissa ja tapahtumissa kohtaavat sekä lapset että aikuiset: Lasten leikin lomassa aikuinen löytää vertaistukea ja uusia ystäviä.

TIEDOTE PÄIVÄ-, PERHE- JA VAUVAKERHOISTA! Kerhot aloittavat toiminnan viikolla 36 eli ma 31.8. alkaen.
Perhe- ja vauvakerhot ovat kaikille avoimia, mutta koronan tuomien turvatoimien vuoksi kävijämääriä on rajoitettu.

HUOM! perhe- ja vauvakerhoon tulee ilmoittautua.
Ilmoita nimesi ja perheestäsi osallistuvien hlömäärä tekstiviestillä 1,5h ennen kerhon alkua kerhon numeroon. Vastauksena saat viestin, onko kerhossa vielä tilaa. Kerhokohtaiset puhelinnumerot löytyvät Perhekerhon sivulta, täältä >>

Kevään 2020 poikkeusaikana julkaisemamme hartausvideot löydät  täältä nettisivostoltamme täältä >>

Näiltä sivuilta löydät lapsille ja lapsiperheille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa.

Perhekerhot Päiväkerhot Koululaisten viikkotoiminta Puuhamessut

Kappeliseurakuntien ja kirkkopiirin toimintaa lapsille ja lapsiperheille löytyy tämän sivun lisäksi heidän omilta sivuilta

Enonkoski Kerimäki Punkaharju Rantasalmi Savonranta

• Ajankohtaisten tapahtumien ja tilaisuuksien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

• Löydät meidät myös facebookista: Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö.

• Mukavaa puuhaa ja pelejä lapsille löydät netistä esim. Lastenkirkko -sivustolta, pääset niille klikkaamalla tästä>>

Ajankohtaisia tapahtumia:

Juhlapuuhamessu 27.9.2020 Tuomiokirkossa klo 13.00. Syyskuun Puuhamessussa juhlistamme Savonlinnan päiväkerhojen 50-vuotista taipaletta!

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunnan alueen lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!