Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan lapsityö tarjoaa iloa, yhdessäoloa ja turvallista tukea lapsiperheen arkeen. Kerhoissa ja tapahtumissa kohtaavat sekä lapset että aikuiset: Lasten leikin lomassa aikuinen löytää vertaistukea ja uusia ystäviä.

Poikkeusaikana julkaisemamme hartausvideot löydät myös täältä nettisivostoltamme täältä >>

Näiltä sivuilta löydät lapsille ja lapsiperheille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa.

Perhekerhot Päiväkerhot Koululaisten viikkotoiminta Puuhamessut

Kappeliseurakuntien ja kirkkopiirin toimintaa lapsille ja lapsiperheille löytyy tämän sivun lisäksi heidän omilta sivuilta

Enonkoski Kerimäki Punkaharju Rantasalmi Savonranta

• Ajankohtaisten tapahtumien ja tilaisuuksien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

• Löydät meidät myös facebookista: Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö.

• Mukavaa puuhaa ja pelejä lapsille löydät netistä esim. Lastenkirkko -sivustolta, pääset niille klikkaamalla tästä>>

Ajankohtaisia tapahtumia:

Juhlapuuhamessu 27.9.2020 Pääskylahden kirkossa klo 10. (Järjestetään mikäli korona-rajoitukset sen sallivat).

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunnan alueen lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!