Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan lapsityö tarjoaa iloa, yhdessäoloa ja turvallista tukea lapsiperheen arkeen. Kerhoissa ja tapahtumissa kohtaavat sekä lapset että aikuiset: Lasten leikin lomassa aikuinen löytää vertaistukea ja uusia ystäviä.

Seurakuntamme lapsityön nettisivulle on luotu Koronaohjeistus -sivu. Sinne päivitetään ohjeet, mikäli toimintatavat lapsityön ryhmissä muuttuvat. Koronaohjeistus -sivulle pääset tästä >>>

Sivu kannattaa laittaa seurantaan, mikäli osallistutte tai lapsenne osallistuu seurakuntamme päivä-, perhe- tai vauvakerhoihin, tai seurakunnan 1.-2. -luokkalaisten iltapäivätoimintaan.

Jatkossa Koronaohjeistus -sivun päivityksistä tiedotetaan Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö Facebook-sivulla. Voit halutessasi seurata myös sitä. Facebook -sivulle pääset tästä.

Näiltä sivuilta löydät lapsille ja lapsiperheille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa.

Perhekerhot Päiväkerhot Koululaisten tapahtumat Puuhamessut

Päiväkerhoon haku kaudelle 2021-22 on käynnistynyt normaaliaikataulussa vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Haku on tarkoitettu sekä uusille, että jatkaville kerholaisille. Haku on avoinna 26.3.-30.4.2021. Hakemuksen pääset täyttämään tästä>>>

Kappeliseurakuntien ja kirkkopiirin toimintaa lapsille ja lapsiperheille löytyy tämän sivun lisäksi heidän omilta sivuilta

Enonkoski Kerimäki Punkaharju Rantasalmi Savonranta

• Ajankohtaisten tapahtumien ja tilaisuuksien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

• Löydät meidät myös facebookista: Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö.

• Mukavaa puuhaa ja pelejä lapsille löydät netistä esim. Lastenkirkko -sivustolta, pääset niille klikkaamalla tästä>>

Ajankohtaisia tapahtumia:

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunnan alueen lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, tapahtumakalenteriin pääset klikkaamalla tästä!