Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan lapsityö tarjoaa iloa, yhdessäoloa ja turvallista tukea lapsiperheen arkeen. Kerhoissa ja tapahtumissa kohtaavat sekä lapset että aikuiset: Lasten leikin lomassa aikuinen löytää vertaistukea ja uusia ystäviä.

Seurakuntamme lapsityön nettisivulle on luotu Koronaohjeistus -sivu. Sinne päivitetään ohjeet, mikäli toimintatavat lapsityön ryhmissä muuttuvat. Koronaohjeistus -sivulle pääset tästä >>>
Sivu kannattaa laittaa seurantaan, mikäli osallistutte tai lapsenne osallistuu seurakuntamme päivä-, perhe- tai vauvakerhoihin, tai seurakunnan 1.-2. -luokkalaisten iltapäivätoimintaan.

Näiltä sivuilta löydät lapsille ja lapsiperheille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa.

Perhekerhot Päiväkerhot Koululaisten tapahtumat

Päiväkerhoon haku kaudelle 2021-22: Haku on tarkoitettu sekä uusille, että jatkaville kerholaisille. Haku on vielä avoinna 31.5.2021 asti. Hakemuksen pääset täyttämään tästä>>>

Kappeliseurakuntien ja kirkkopiirin toimintaa löytyy tämän sivun lisäksi heidän omilta sivuilta

Enonkoski Kerimäki Punkaharju Rantasalmi Savonranta

Ajankohtaisten lapsille ja perheille suunnattujen tapahtumien tiedot löytyvät tapahtumakalenterista.

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunnan alueen lapsille ja lapsiperheille suunnatut tapahtumat pääset näkemään tapahtumakalenterista klikkaamalla tästä!

Löydät meidät Facebookista, Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö, pääset sinne klikkaamalla tästä>>
Facebook-syötteemme näet myös alta. (Syötteeseen tulee mobiililaitteella väärä, Savonlinnan seurakunnan -sivu, vikaa selvitellään!)

Kasvatuksen työalajohtaja
Kirkkokatu 17
Lapsityön tiiminvetäjä / lastenohjaaja
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Parhaiten tavoittaa ma-ke klo 8-16 ja pe klo 8-13.

Toimistosihteeri
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Lapsityön toimistossa MA, KE, TO, PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.