Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnan lapsityö tarjoaa iloa, yhdessäoloa ja turvallista tukea lapsiperheen arkeen. Kerhoissa ja tapahtumissa kohtaavat sekä lapset että aikuiset: Lasten leikin lomassa aikuinen löytää vertaistukea ja uusia ystäviä.

• Näiltä sivuilta löydät lapsille ja lapsiperheille sopivaa säännöllisesti kokoontuvaa toimintaa.

Perhekerhot Päiväkerhot Koululaisten viikkotoiminta Puuhamessut

• Kappeliseurakuntien ja kirkkopiirin toimintaa lapsille ja lapsiperheille löytyy tämän sivun lisäksi heidän omilta sivuilta

Enonkoski Kerimäki Punkaharju Rantasalmi Savonranta

PÄIVÄKERHOIHIN HAKU kaudelle 2019-2020 käynnissä 3.-30.4.! Pääset täyttämään hakemuksen täällä >>

Ajankohtaista juuri nyt:

Kaikille avoin Pääsiäisvaellus ma 15.4. klo 17 sekä to 18.4. klo 14.30 Savonlinnan seurakuntakeskus juhlasali. Tervetuloa! Lisätiedot, klikkaa sinulle sopivaa päivää!

Pääsiäismaanantain perhemessu ma 22.4. klo 10 Tuomiokirkossa. Lisätietoja täältä >>

Puuhamessu kuun viim. sunnuntaina su 28.4. Lisätietoja Puuhamessuista täältä >>