Seurakunnan lähetystyö on Jeesuksen käskyn "Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni" (Matt. 28:18-21) toteuttamista.

Lähetystyössä tapahtuu talvella 2021:

Toivoa naisille-rukouspiiri kokoontuu kerran kuukaudessa Punkaharjun srk-talossa. Tule rukoilemaan maailman naisten puolesta! Seuraava kokoontuminen 3.2.2021 klo 18-20.

Lähetyspiiri kokoontuu noin joka toinen viikko joko kodeissa tai seurakuntatalolla.  Lisätietoja kirkollisista ilmoituksista ja Annilta.

Askartelu- ja käsityökerho kokoontuu maanantaisin 18.1.2021 alkaen klo 15-17 seurakuntatalossaa.

Torstai-torit heinäkuussa. Tervetuloa Punkaharjun torille viettämään aikaa yhteislaulujen sekä kahvittelun merkeissä. Myytävänä muurinpohjalettuja, kahvia, karjalanpiirakoita, leivonnaisia sekä käsitöitä. Sateen sattuessa tapahtuma srk-talolla.

LÄHETYSTYÖ- YKSI PERUSTEHTÄVISTÄMME

Punkaharjun kappeliseurakunnan lähetystyö

Seurakunta osoittaa talousarviossaan vuosittain verovaroja eri lähetysjärjestöille yhteistyösopimusten perusteella ja vapaaehtoisen kannatuksen suhteessa.

Osa varoista tulee vapaaehtoisesti koottuna mm. myyjäisten, tapahtumien sekä piiritoiminnan kautta. Vapaaehtoisia työntekijöitä tarvitaan jatkuvasti esim. piirakantekotalkoisiin, kesällä letunpaistoon, käsitöitä ideoimaan ja valmistamaan sekä myyjäksi eri tapahtumiin.

Tarkempia tietoja saa lähetyssihteeri Anni Kortelaiselta puh. 050-540 6100.

Lähetystyö maailmalla

Lähetystyötä ulkomailla toteuttavat lähetysjärjestöt. Suomen ev.lut. kirkon kanssa perussopimuksen solmineet järjestöt ovat: Suomen Lähetysseura (SLS), Suomen ev.lut Kansanlähetys (SEKL), Evankelis-luterilainen lähetysyhdistys Kylväjä (Kylväjä), Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys (SLEY), medialähetys Sanansaattajat (SanSa) sekä järjestöistä vanhin Suomen Pipliaseura (Piplia). Tarkempia tietoja eri järjestöjen toiminnasta saa niiden omilta kotisivuilta.

Kirkon Ulkomaanavulla (KUA) on monia yhteistoimintaprojekteja eri puolilla maailmaa. KUA:n toimintaa tukee mm. vuosittain toistuva yhteisvastuukeräys.

Kohteet ja työntekijät ulkomailla

Saara Karttunen, Venäjä (Kansanlähetys)

Auviset, Japani (Kylväjä)

Toivoa naisille-työ (Medialähetys Sanansaattajat)