Seurakunnan lähetystyö on Jeesuksen käskyn "Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni" (Matt. 28:18-21) toteuttamista.

Lähetystyössä tapahtuu syksyllä 2017:

Hanna-rukouspiiri kokoontuu seuraavan kerran keskiviikkona 1.11. klo 18 ja torstaina 7.12. klo 18 seurakuntatalossa. Tule rukoilemaan maailman naisten puolesta!

Lähetyspiiri alkaa seurakuntatalolla ke 13.9. klo 14. Kokoontumiset joka toinen viikko. Lisätietoja kirkollisista ilmoituksista ja Annelilta.

Askartelu- ja käsityökerho kokoontuu maanantaisin klo 15-17 seurakuntatalossa.

Lähetysilta tiistaina 3.10. klo 18 seurakuntatalossa, mukana Nenad "Neno" Hadzihajdic, Sanansaattajien paikallinen radiotyöntekijä Kroatiasta, tulkkina Seija Uimonen.

Lähetystyö - yksi perustehtävistämme

Punkaharjun kappeliseurakunnan lähetystyö

Seurakunta osoittaa talousarviossaan vuosittain verovaroja eri lähetysjärjestöille yhteistyösopimusten perusteella ja vapaaehtoisen kannatuksen suhteessa.

Osa varoista tulee vapaaehtoisesti koottuna mm. myyjäisten, tapahtumien sekä piiritoiminnan kautta. Vapaaehtoisia työntekijöitä tarvitaan jatkuvasti esim. piirakantekotalkoisiin, kesällä letunpaistoon, käsitöitä ideoimaan ja valmistamaan sekä myyjäksi eri tapahtumiin.

Tarkempia tietoja saa lähetyssihteeri Anneli Wirkolalta puh. 050-540 6100.

Lähetystyö maailmalla

Lähetystyötä ulkomailla toteuttavat lähetysjärjestöt. Suomen ev.lut. kirkon kanssa perussopimuksen solmineet järjestöt ovat: Suomen Lähetysseura (SLS), Suomen ev.lut Kansanlähetys (SEKL), Evankelis-luterilainen lähetysyhdistys Kylväjä (Kylväjä), Suomen luterilainen evankeliumiyhdistys (SLEY), medialähetys Sanansaattajat (SanSa) sekä järjestöistä vanhin Suomen Pipliaseura (Piplia). Tarkempia tietoja eri järjestöjen toiminnasta saa niiden omilta kotisivuilta.

Kirkon Ulkomaanavulla (KUA) on monia yhteistoimintaprojekteja eri puolilla maailmaa. KUA:n toimintaa tukee mm. vuosittain toistuva yhteisvastuukeräys.

Kohteet ja työntekijät ulkomailla

Saara Karttunen Venäjä, Saara opiskelee tällä hetkellä kieltä Pietarissa ja sen jälkeen suuntaa Inkerin kirkon diakoniatyöhön. (SEKL)

Nimikkotyöalue Suomen Lähetysseuran kautta on Inkerin kirkon työ Venäjällä.

Lähetyskynttelikkö, Punkaharjun kirkko