Lapset

Enonkosken kappeliseurakunnan lapsityötä ovat päiväkerhot ja perhekerho. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia ja messuja lapsille ja perheille.

PÄIVÄKERHO

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho on toimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Olemme kodin apuna kasvatustyössä ja tarjoamme lapselle  perustan kristilliselle kasvulle. Kerhon toiminta koostuu hartaushetkestä, liikunta- ja musiikkituokiosta, luovasta toiminnasta, omien eväiden syömisestä, vapaasta leikistä ja satuhetkestä. Päiväkerho kokoontuu 1-2 kertaa viikossa, ja kestää 2-3 tuntia. Päiväkerhossa lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia!

Toimikausi

Päiväkerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 34) toukokuun loppuun (vko 20/21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma, talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerhoihin hakeminen

Päiväkerhoihin haku tapahtuu vuosittain maalis-huhtikuussa.Vapaita kerhopaikkoja voi kuitenkin kysellä vielä kesken kerhokauden kerhojen lastenohjaajilta (Maiju Luoto p. 050 540 6181).

Enonkosken alueen päiväkerho toimikaudella 2018-19

Ma ja ti 8.30-11.00, Kirkkotie 2, Enonkoski, toiminta alkaa 20.8.2018.

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimikausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 34) toukokuun loppuun (vko 20/21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma, talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Enonkosken alueen perhekerho toimikaudella 2018-19

Tiistaina klo 13-15 Enonkosken seurakuntatalo, Kirkkotie 2, Enonkoski. Lisätiedot Marja Mustonen 040 865 5653 tai Maiju Luoto p. 050 540 6181. Toiminta alkaa 21.8.2018.

Enonkosken kappeliseurakunnan päiväkerhoryhmistä vastaa lastenohjaaja: Maiju Luoto p. 050 540 6181 ja perhekerhoryhmistä vastaa lastenohjaaja: Marja Mustonen p. 040 865 5653.

PYHÄKOULUTYÖ

Savonlinnan seurakunnan pyhäkoulutyö muistaa 1-3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Pienten Raamattu -kirjan.

TULEVIA TAPAHTUMIA

lastenohjaaja - diakoniatyöntekijä