Lapset

Enonkosken kappeliseurakunnan lapsityötä ovat päiväkerhot ja perhekerho. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia ja messuja lapsille ja perheille.

PÄIVÄKERHO

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho on toimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Olemme kodin apuna kasvatustyössä ja tarjoamme lapselle  perustan kristilliselle kasvulle. Kerhon toiminta koostuu hartaushetkestä, liikunta- ja musiikkituokiosta, luovasta toiminnasta, omien eväiden syömisestä, vapaasta leikistä ja satuhetkestä. Päiväkerho kokoontuu 1-2 kertaa viikossa, ja kestää 2-3 tuntia. Päiväkerhossa lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia!

Toimintakausi

Päiväkerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 34) toukokuun loppuun (vko 21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-52 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerhoihin hakeminen

PÄIVÄKERHOIHIN HAKU kaudelle 2019-2020 on päättynyt 30.4.! Mahdollisia vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella lapsityön toimistolta Jaanalta, yhteystiedot sivun alaosassa!

Enonkosken alueen päiväkerho toimikaudella 2019-2020

Ma ja to klo 8.30-11.00, Kirkkotie 2, Enonkoski.

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimintakausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 34) toukokuun loppuun (vko 21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-52 ja1), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Enonkosken alueen perhekerho toimikaudella 2019-2020

Tiistaina klo 9-11 Enonkosken seurakuntatalo, Kirkkotie 2, Enonkoski. Lisätiedot Marja Mustonen 040 865 5653.

Enonkosken kappeliseurakunnan päiväkerhoryhmistä vastaa lastenohjaajat: p. 050 540 6181 ja perhekerhoryhmistä vastaa lastenohjaaja: Marja Mustonen p. 040 865 5653.

PYHÄKOULUTYÖ

Syntymäpäiväonnittelut 1-4-vuotiaille

Savonlinnan seurakunnan pyhäkoulutyö muistaa 1-3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Pienten Raamattu -kirjan.

TULEVIA TAPAHTUMIA

lastenohjaaja - diakoniatyöntekijä
Enonkosken kappeliseurakunta
Kirkkotie 8
58175 Enonkoski
Enonkosken kappeliseurakunta Punkaharjun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
58175 Enonkoski

Enonkoskella maanantaisin, Punkaharjulla ke-pe.

Johtava lastenohjaaja (lastenohjaajien esimies)
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Johtava lastenohjaaja on seurakunnan lastenohjaajien esimies ja hän vastaa koko seurakunnan alueen lapsityöstä. Lapsityön säännölliseen toimintaan kuulu mm. päiväkerhot, perhekerhot, pyhäkoulut ja koululaisten iltapäivätoiminta.