Lapset

Enonkosken kappeliseurakunnan lapsityötä ovat päiväkerhot ja perhekerho. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia ja messuja lapsille ja perheille.

PÄIVÄKERHO

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho on toimintaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Olemme kodin apuna kasvatustyössä ja tarjoamme lapselle  perustan kristilliselle kasvulle. Kerhon toiminta koostuu hartaushetkestä, liikunta- ja musiikkituokiosta, luovasta toiminnasta, omien eväiden syömisestä, vapaasta leikistä ja satuhetkestä. Päiväkerho kokoontuu 1-2 kertaa viikossa, ja kestää 2-3 tuntia. Päiväkerhossa lapsia ohjaavat koulutetut lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia!

Toimikausi

Päiväkerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 34) toukokuun loppuun (vko 20/21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma, talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kerhoihin hakeminen

Päiväkerhoihin haku tapahtuu vuosittain maalis-huhtikuussa.Vapaita kerhopaikkoja voi kuitenkin kysellä vielä kesken kerhokauden kerhojen lastenohjaajilta p. 050 540 6181.

Enonkosken alueen päiväkerho toimikaudella 2018-19

Maanantaina klo 8.30-11.00, Kirkkotie 2, Enonkoski, toiminta alkaa 20.8.2018. Ohjaajina Marjo Ahokas ja Anu Turunen.

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimikausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 34) toukokuun loppuun (vko 20/21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma, talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Enonkosken alueen perhekerho toimikaudella 2018-19

Tiistaina klo 9-11 Enonkosken seurakuntatalo, Kirkkotie 2, Enonkoski. Lisätiedot Marja Mustonen 040 865 5653.

Enonkosken kappeliseurakunnan päiväkerhoryhmistä vastaa lastenohjaaja: Marjo Ahokas p. 050 540 6181 ja perhekerhoryhmistä vastaa lastenohjaaja: Marja Mustonen p. 040 865 5653.

PYHÄKOULUTYÖ

Syntymäpäiväonnittelut 1-4-vuotiaille

Savonlinnan seurakunnan pyhäkoulutyö muistaa 1-3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Pienten Raamattu -kirjan.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Kulkuskirkko  ti 11.12.2018 klo 9.30 kirkossa, jonka jälkeen joulupuuro srk-talolla.

lastenohjaaja - diakoniatyöntekijä
Enonkosken kappeliseurakunta
Kirkkotie 8
58175 Enonkoski
Enonkosken kappeliseurakunta Punkaharjun kappeliseurakunta
Kirkkotie 2
58175 Enonkoski

Enonkoskella ma-ti, Punkaharjulla to-pe

Johtava lastenohjaaja (lastenohjaajien esimies)
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Johtava lastenohjaaja on seurakunnan lastenohjaajien esimies ja hän vastaa koko seurakunnan alueen lapsityöstä. Lapsityön säännölliseen toimintaan kuulu mm. päiväkerhot, perhekerhot, pyhäkoulut ja koululaisten iltapäivätoiminta.