Asun Savonlinnassa, mutta menen muualle rippikouluun

Ajankohtaista:

Ilmoittautuminen 3.–23.9.2018 vuonna 2019 muualle rippikoululeirille meneväksi

Yleistä:

Osa savonlinnalaisista nuorista käy rippikoulunsa leirijakson jossain muualla kuin Savonlinnassa. Näihin mahdollisuuksiin kuuluvat erilaiset lajileirit, eri järjestöjen leirit ym.

Näihin kaikkiin eri leirimahdollisuuksiin kuuluu jakso, joka käydään omassa seurakunnassa. Samat ennakkokäynnit koskevat kaikkia Savonlinnassa asuvia rippikoulun käyviä.

Leirille ei ole asiaa ennen kuin seurakuntajakso on suoritettu!

Monet leirinjärjestäjät hienosti informoivatkin rippikoululaisiaan, että heidän tulisi käydä sopimassa omassa kotiseurakunnassa seurakuntajakson/ennakkojakson suorittamisesta. Täällä Savonlinnassa olemme tottuneet siihen, että muualle menijöitä on noin 5–25 vuosittain ja heille on olemassa omat kuviot eikä erillisiä suunnitelmia laadita. Haluamme, että muualle menevät ilmoittautuvat kuitenkin myös meille. Tämä sen tähden, että emme muuten saa sitä tietoa mistään.

Rakas muualle leireilemään menijä, käyhän ilmaisemassa itsesi meille täältä.  Lomake on yhteinen iltarippikouluun menevien kanssa. Jos leiripaikkasi on varmistunut, voit kertoa meille vaikka heti asiasta lomakkeen kautta :)

Mikäli tästä sivusta intouduit lähtemään kotiseurakunnan ulkopuolelle leirille, kannattaa googlata tai käydä tsekkaamassa vaikkapa kestosuosikki Kansan Raamattuseuran rippikoulut