Asun Savonlinnassa, mutta menen muualle rippikouluun

Ajankohtaista:

Rippikouluilmoittautuminen käynnissä 1.-10.9.2023. Vuoden 2024 rippikouluun ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

Mikäli myöhästyit ilmoittautumisesta ja haluat vielä ilmoittautua rippikouluun, ota yhteys rippikoulutyöstä vastaavaan pappiin, Antti Rahikaiseen p. 044 776 8029 tai antti.rahikainen(a)evl.fi

Yleistä:

Osa savonlinnalaisista nuorista käy rippikoulunsa leirijakson jossain muualla kuin Savonlinnassa. Näihin mahdollisuuksiin kuuluvat erilaiset lajileirit, eri järjestöjen leirit ym.

Näihin kaikkiin eri leirimahdollisuuksiin kuuluu jakso, joka käydään omassa seurakunnassa. Samat ennakkokäynnit koskevat kaikkia Savonlinnassa asuvia rippikoulun käyviä.

Monet leirinjärjestäjät hienosti informoivatkin rippikoululaisiaan, että heidän tulisi käydä sopimassa omassa kotiseurakunnassa seurakuntajakson/ennakkojakson suorittamisesta. Täällä Savonlinnassa olemme tottuneet siihen, että muualle menijöitä on noin 5–25 vuosittain ja heille on olemassa omat kuviot eikä erillisiä suunnitelmia laadita. Toivomme, että muualle menevät ilmoittautuvat kuitenkin myös meille. Näin pystymme informoimaan rippikoululaisia seurakuntajakson kokoontumisista. 

 

Ota yhteyttä