Musiikkityö

Kerimäellä järjestetään vuosittain konsertteja ja musiikkitilaisuuksia. Kesäillan Sävel soi heinäkuussa aina keskiviikkoisin ja suosittuja ovat myös muut isossa kirkossa järjestettävät konsertit. Lisäksi konsertteja ja musiikkitapahtumia järjestetään vuoden mittaan talvikirkossa sekä seurakuntakodilla.
Kerimäen kirkkokuoro tarjoaa mahdollisuuden kehittyä lauluharrastuksessa ja samalla osallistua seurakunnan toimintaan.

Konsertit ja musiikkitilaisuudet löytyvät tapahtumakalenterista.

Toiminnasta vastaa kanttori Maria Padatsu p. 050-540 6113, maria.padatsu@evl.fi

Kuorotoiminta

Anttolan lapsikuoro

Anttolan lapsikuoro kokoontuu Anttolan koululla kerhona. Kuoro kokoontuu syysloman jälkeen keskiviikkoisin klo 13.45-14.30. Kuoro on tarkoitettu kaikille 6-12-vuotiaille tytöille ja pojille. Harrastus on maksuton.

Kuoro osallistuu vuoden aikana Kerimäellä pidettäviin perhemessuihin sekä esiintyy koulun ja seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa.

Kuoroa ohjaa kanttori Maria Padatsu, p. 050-5406113

Kerimäen kirkkokuoro

Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 18.00-20.00 seurakuntakodissa.

Kirkkokuoron harjoituksissa on äänenmuodostusta, tulevien esitettävien laulujen harjoittelemista. Ohjelmistossa on messulauluja, kirkkovuoden aikaan sopivia lauluja, kantaatteja ym. monipuolista ohjelmistoa. Kuorossa toimii n. 20 aktiivista laulajaa. Laulamme messuissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Kuoro tekee esiintymisretkiä ja virkistysretkiä esim. konsertteihin ja teatteriin.

Kuoron johtajana toimii Kerimäen kanttori Maria Padatsu, puh. 050 540 6113

Lämpimästi tervetuloa joukkoomme myös uudet laulajat!