Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on pienten lasten ja alakouluikäisten oma kirkkohetki, joka kestää puolesta tunnista tuntiin. Alle nelivuotiaat ovat tervetulleita vanhempiensa kanssa. Pyhäkoulussa sytytetään kynttilät, lauletaan, kuullaan Raamatun kertomuksia, askarrellaan.

Savonlinna

Kristillisessä Taidepäiväkoti Tähdessä toimii päiväkodin sisäinen pyhäkoulu.

Savonrannan kirkkopiiri

Savonrannan kirkkopiirissä toimii pyhäkoulu. Lisätiedot pyhäkoulun kokoontumisajoista löytyy Savonrannan kappeliseurakunnan sivulta, täältä.

Syntymäpäiväonnittelut 1-4-vuotiaille

Pyhäkoulutyö muistaa 1–3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Pienten Raamattu -kirjan.

Johtava lastenohjaaja (lastenohjaajien esimies)
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Johtava lastenohjaaja on seurakunnan lastenohjaajien esimies ja hän vastaa koko seurakunnan alueen lapsityöstä. Lapsityön säännölliseen toimintaan kuulu mm. päiväkerhot, perhekerhot, pyhäkoulut ja koululaisten iltapäivätoiminta.

Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta