Muut tapahtumat

Muut tapahtumat ja kirkkohetket

SAVONLINNA

Puuhamessu su 29.11. klo 10 Pääskylahden kirkossa. Vietetään ensimmäistä adventtia, aloitetaan joulunodotus Hoosiannaa laulaen. Messun jälkeen joulupuuro- ja mehutarjoilu kirkon pihalla.

Joulupolku ti 1.12. klo 17.30 sekä to 3.12. klo 17.00 ja 18.00. Opastettu, kaikille avoin, Joulun sanoman sisältävä kierros Hirvaslahden leirikeskuksen piha-alueella. Kierros alkaa oppaan johdolla Nyrkkimäen kuntoradan P-paikalta.

Lasten aattohartaus to 24.12. klo 15 Tuomiokirkossa.

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunnan alueen lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

ENONKOSKI

Lasten jouluhartaus ti 15.12. klo 10 kirkossa.

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Enonkosken kappeliseurakunnan lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

KERIMÄKI

Lasten ja perheiden joulukirkko su 13.12. klo 10 talvikirkossa. Lauletaan Lasten Kauneimpia joululauluja.

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Kerimäen kappeliseurakunnan lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

PUNKAHARJU

Jouluinen askarteluilta perheille ke 25.11. klo 18-20 srk-talolla. Ilm. ti 24.11. mennessä p. 050 3100 195.

Adventtivaellus su 29.11. klo 10 Punkaharjun kirkon ympäristössä. Ilm. 25.11. menn. p.050 3100 193/Jaana. Vaellusryhmät (max. 20hlö) lähtee porrastetusti 20 min välein kirkosta kulkien kirkkorantaa kohden eri pisteiden kautta. Muista säänmukainen pukeutuminen ja jalkineet.

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Punkaharjun kappeliseurakunnan lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

RANTASALMI

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Rantasalmen kappeliseurakunnan lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

SAVONRANTA

Koko kylän joulujuhla to 10.12. klo 18 srk-kodin pihapiirissä. Joululauluja, kuusenkoristelua ja yllätysvieras! Kyyditykseen ilmoittautuminen ma 7.12. mennessä p.015 576800 arkisin klo 9-13.

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Savonrannan kirkkopiirin lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!