Pääskylahden kirkko

Kaartilantie 62, 57230 Savonlinna
044 776 8006

Avoinna tilaisuuksien yhteydessä. Messu noin kerran kuussa. Lapsiperheille Puuhamessu n. 7 kertaa vuodessa.

Pääskylahden kirkko

Pääskylahden kaupunginosaan rakennettiin vuonna 1957 kirkko kasvavan teollisuusyhteisön tarpeisiin. Kirkon suunnitteli kaupunginarkkitehti Kauko A. Tuominen. Kirkon alttarin lasimaalauksen on tehnyt taiteilija Antti Salmenlinna. Urut rakennettiin kirkon 20-vuotisjuhlaan 1977.

Kirkko peruskorjattiin sisätiloiltaan täydellisesti 1998. Alkuperäinen punatiilinen alttaripäätyseinä valkaistiin ja kirkon valoisuutta lisättiin myös ikkunat uusimalla. Penkit korvattiin irtotuoleilla. Kunnostuksen suunnitteli rakennusarkkitehti Hannu Kylliäinen.

Puuhamessu on lapsiperheille suunnattu messu, joka pidetään Pääskylahden kirkossa noin 7 kertaa vuodessa. Ajankohtaiset tiedot Puuhamessusta löydät täältä!

Tietoja Pääskylahden kirkon ja seurakuntatalon tapahtumista löydät tapahtumakalenteristamme.

Kirkossa on istumapaikat 112 hengelle.

Kirkon yhteydessä on seurakuntatalo, jonka saliin mahtuu 55 henkilöä. Seurakuntatalossa kokoontuu mm. Pääskylahden päiväkeskus, perhekerho, raamattupiiri, Uuden elämän ilta sekä Martat ja käsityökerho.

Kaartilantie 62, 57230 Savonlinna

Uuden elämän ilta

Puhuja Erkki Lehtonen, musiikissa Magalim. Rukouspalvelu.

Kaartilantie 62, 57230 Savonlinna

Arkimessu