Koululaisten tapahtumat

Donkkis Big Night

Donkkis Big Night torstaina 24.9. ja torstaina 19.11. klo 17-19:30 Seurakuntakeskuksella.

Ohjelmassa opetusta, pelejä, nyyttärit ja toimintapisteitä!

Ilmoittautumislinkki >>

Sisäänkäynti Väinönkadun puolelta sisäpihalta, ovi F. Ilmoittaudu viimeistään edellisenä päivänä joko ylläolevasta linkistä (vain syyskuun ilmoittautuminen auki toistaiseksi), tai puhelimella numeroon 0440 768 001 (nuorisotoimisto).

Donkkis Big Night -tapahtumien järjestämisestä vastaavat Savonlinnan seurakunnan varhaisnuorisotyö ja Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys (SEKL).

V-arkki

V-arkki keskiviikkona 28.10. ja maanantaina 7.12. klo 17-19:30 Seurakuntakeskuksella.

Ohjelmassa yhdessäoloa, välipalaa ja monenlaista toimintaa!

Ilmoittautumislinkki >>

Sisäänkäynti Väinönkadun puolelta sisäpihalta, ovi F. Ilmoittaudu viimeistään edellisenä päivänä joko ylläolevasta linkistä (vain lokakuun ilmoittautuminen auki toistaiseksi), tai puhelimella numeroon 0440 768 001 (nuorisotoimisto).

Tervetuloa!

Nuorisotyönohjaaja, tytöt ja pojat