Uutislistaukseen

Tartu elämään -seminaari 26.1. Säämingin seurakuntatalolla

Tartu elämään -seminaarissa  paneudutaan jokaiselle ihmiselle keskeisiin aiheisiin: elämän tarkoituksen kokemukseen, itsetunnon tervehtymiseen ja kutsumuksen löytämiseen. Tule mukaan löytöretkelle kohti aitoutta, tervehtyvää itsetuntoa, tarkoituksen kokemusta, yksilöllisen kutsumuksen löytämistä ja täydempää elämää!

 

Tartu elämään -sielunhoidollinen seminaari järjestetään lauantaina 26.1. Säämingin seurakuntatalossa klo 12 alkaen. Kouluttajana toimii kriisiterapian ja sielunhoidon kouluttaja pastori-evankelista TM Petri Välimäki. Seminaariin on vapaa pääsy.

Ohjelma

12.00 – 13.30           Elämän tarkoituksen kokemus ja Jumalan suunnitelma

                                   Kutsumus elämän voimavarana

 

                                   Kahvi, tee / kevyt välipala

 

14.00 – 15.30           Itsetunnon tervehtyminen kutsumuksen tukena

                                   Kokonaisvaltainen ihminen/ Itsetunnon monta tasoa

 

                                   Kahvi, tee / pientä purtavaa

 

16.00 – 17.30           Miten kutsumuksensa voi löytää?

                                   Henkilökohtaisten lahjojen löytäminen ja arvostus

                                   Jumalan seurakunta tuen ja rohkaisun yhteisönä

 

 

 

Ihminen saattaa olla väsynyt tai pettynyt elämään. Tai hän voi kokea epäonnistuneensa ja ajattelee, ettei hänen elämällään ole erityistä arvoa. Tai hänestä voi tuntua että, jos jokin tarkoitus onkin, sitä ei kykene tavoittamaan. Rehtori, pastori Petri Välimäki uskoo, että se ei ole totta. Jokaisen elämä on arvokas. Uskaltaakseen nähdä ja elää todeksi tämän, hän kyllä usein tarvitsee tukea itsetunnolleen ja käytännön askeleita elämän mahdollisuuksiin. Niitä juuri me tahdomme nyt olla antamassa. Monille jo seminaari itsessään on aivan uusia näkökulmia avaava kokemus. Niitä varten, jotka tahtovat pidempää ja henkilökohtaisempaa tukea, on järjestetty 12 kokoontumista käsittävä henkilökohtaista rakentumista tukeva ja vahvistava ryhmäohjelma. 

Petri Välimäki on rehtori ja pappi. Aikaisemmin hän on työskennellyt valtakunnallisen Kriisipalvelun johtajana. Yhdessä vaimonsa Mariannen kanssa he ovat kohdanneet tuhansia hädässä olevia ihmisiä. Yhä uudestaan he ovat nähneet, miten kokonaisvaltainen apu, jossa huomioidaan ihmisen fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen ja hengellinen todellisuus sekä Jumalan armahtava rakkaus Jeesuksessa, voi auttaa ja rohkaista ihmistä uuteen, monin tavoin täydempään elämään. Hänen nykyinen työpaikkansa Perheniemen evankelinen opisto on erikoistunut erilaisiin varustaviin ja valmentaviin koulutuksiin. Hän on myös kirjoittanut useita aiheeseen liittyviä kirjoja mm. masennuksesta, riippuvuuksista, seksuaalisuudesta, kriisien kohtaamisesta ja erilaisten ihmisten auttamisesta, itsetunnosta ja kutsumuksesta elämän voimavarana.   

Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

 

Järj.  Savonlinnan seurakunta ja Perheniemen evankelinen opisto

 

Seminaarissa on saatavilla aiheeseen liittyvää materiaalia ja sen

yhteydessä on mahdollista ilmoittautua mukaan sielunhoidolliseen

ryhmään, joka tukee osallistujien henkilökohtaista rakentumista.

2.1.2019 14.59