Uutislistaukseen

Punkaharjun kirkon 100-vuotissyntymäpäivää vietetään 1.1.2023

Punkaharjun kirkko vihittiin käyttöönsä 1.1.1923. Kirkon satavuotissyntymäpäiviä vietetään Punkaharjulla uudenvuodenpäivänä. 

Juhlamessu alkaa kirkossa su 1.1. klo 10. Messussa saarnaa Mikkelin hiippakunnan piispa Seppo Häkkinen, liturgina aluekappalainen Sari Vauhkonen. Kanttoreina Minna Malinen ja Kari Pykäläinen. Messun jälkeen juhlinta jatkuu Punkaharjun seurakuntatalolla ruokailulla ja päiväjuhlalla, jossa muistellaan kirkon ja seurakunnan vaiheita sadan vuoden ajalta. Kanttorit esittävät musiikkia ja vieraille on varattu mahdollisuus noin kolmen minuutin tervehdyssanoihin. 

Jaa oma kirkkomuistosi satavuotisjuhlan kunniaksi

Kirkon historiaan liittyy lukematon määrä tarinoita ja sattumuksia. Kappeliseurakunta kutsuu nyt jakamaan kirkkomuiston muillekin. Muiston, tarinan, valokuvan jne. voi lähettää 1.2.2023 mennessä osoitteeseen Punkaharjun kappeliseurakunta, Oikotie 10, 58500 Punkaharju tai sari.vauhkonen@evl.fi. Tarinan voi myös jättää 1.1.2023 juhlassa Punkaharjun seurakuntatalolla. Muistoja kerätään Airolan kammarissa. Muistoista tehdään kooste 17.2. ilmestyvään Seurakuntauutiset lehteen

Muiston jakava antaa samalla Savonlinnan seurakunnalle luvan julkaista aineistoa (emme julkaise henkilötietoja).

15.12.2022 09.59