vauvakirkko

Vauvakirkko

Vauvakirkko on Savonlinnassa kerran vuodessa (tammi-helmikuun vaihteessa) kynttilänpäivänä järjestettävä kirkkohetki edellisvuonna syntyneille vauvoille ja taaperoille.

Henkilökohtainen kutsu Vauvakirkkoon lähtee jo kastetuille vauvoille koko seurakunnan alueella kappeliseurakuntien ja kirkkopiirin vauvat mukaan lukien.

Kaikki vauvat (kastetut tai kastamattomat) ovat Vauvakirkkoon erittäin tervetulleita vanhempineen, kummeineen ja isovanhempineen!

Vauvakirkon jälkeen (kesto n. 30min) tarjolla vauvoille soseita ja aikuisille kirkkokahvit.

Vauvakirkko Savonlinnassa

Vauvakirkko vuonna 2018-2019 syntyneille vauvoille su 3.2.2019 klo 15.00 Säämingin seurakuntatalolla, (Sääminginkatu 4, Savonlinna). Tervetuloa!

Vauvakirkot kappeliseurakunnissa

Osassa kappeliseurakuntia järjestetään myös Vauvakirkko oman alueensa vauvoille ja heidän perheilleen:

Vauvakirkko Punkaharjulla
joka toinen vuosi (parittomat vuodet)

Vauvakirkko ollut edellisen kerran marraskuussa 2017.

Vauvakirkon kuva
Johtava lastenohjaaja (lastenohjaajien esimies)
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Johtava lastenohjaaja on seurakunnan lastenohjaajien esimies ja hän vastaa koko seurakunnan alueen lapsityöstä. Lapsityön säännölliseen toimintaan kuulu mm. päiväkerhot, perhekerhot, pyhäkoulut ja koululaisten iltapäivätoiminta. EI TAVOITETTAVISSA puhelimitse eikä toimistolta MA ja TI iltapäivinä.

Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Lapsityön toimistossa MA, KE, TO, PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.