vauvakirkko

Vauvakirkko

Vauvakirkko on Savonlinnassa kerran vuodessa (tammi-helmikuun vaihteessa) kynttilänpäivänä järjestettävä kirkkohetki edellisvuonna syntyneille vauvoille ja taaperoille.

Henkilökohtainen kutsu Vauvakirkkoon lähtee jo kastetuille vauvoille koko seurakunnan alueella kappeliseurakuntien ja kirkkopiirin vauvat mukaan lukien.

Kaikki vauvat (kastetut tai kastamattomat) ovat Vauvakirkkoon erittäin tervetulleita vanhempineen, kummeineen ja isovanhempineen!

Vauvakirkon jälkeen (kesto n. 30min) tarjolla vauvoille soseita ja aikuisille kirkkokahvit.

Vauvakirkko Savonlinnassa

Seuraavan kerran kynttilänpäivänä 2019!

Vauvakirkot kappeliseurakunnissa

Osassa kappeliseurakuntia järjestetään myös Vauvakirkko oman alueensa vauvoille ja heidän perheilleen:

Vauvakirkko Punkaharjulla
joka toinen vuosi (parittomat vuodet)

Vauvakirkko ollut edellisen kerran marraskuussa 2017.

Vauvakirkon kuva
Johtava lastenohjaaja
Savonlinnan seurakunta Enonkosken kappeliseurakunta Kerimäen kappeliseurakunta Punkaharjun kappeliseurakunta Rantasalmen kappeliseurakunta Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunta Savonrannan kirkkopiiri
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17