Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon ”jatkoryhmä”, eli kävelemään jo yrittävät pikkunassikast voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.

Kerhossa voi jakaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa, sekä iloita taaperoista ja vanhemmuudesta.

Taaperokerho kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan / sisäpihan puolelta, D-ovi

Savonlinnan seurakunta

Enonkosken seurakuntatalo

Enonkosken perhekerho

Kellarpellon seurakuntakoti

Kellarpellon perhekerho

Taaperokerho

Taaperokerho on ekavauvakerhon "jatkoryhmä", eli kävelemään jo yrittävät pikkunaperot voivat siirtyä vauvakerhosta taaperoiden puolelle.