Iltaperhekerho srk-keskuksella

Kokeilussa uusi toiminnan muoto, iltaperhekerho!

Iltaperhekerho toimii samalla periaatteella kuin perhekerhot. Erityisenä ajatuksena iltaperhekerhon takana on tarjota mahdollisuus koko perheelle osallistua kerhoon yhdessä. Näin päivisin töissäkäyvä vanhempikin pääsisi kerhoon mukaan!

Kerhoa vetävät tutut ammattimaiset ohjaajat, jotka tukevat perheitä kristillisessä kasvatuksessa. Kerho päättyy joka kerralla yhteiseen iltapalaan ja hartauteen.

Kerho on maksuton ja kaikille avoin, eikä siihen ole erillistä ilmoittautumista!

Iltaperhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa. Sisäänkäynti Väinönkadun kautta parkkipaikan / sisäpihan puolelta, D-ovi

Savonlinnan seurakunta

Perhetyönohjaaja
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Työsuhteeni Savonlinnan seurakunnassa päättyy 31.12.2017. Lomalle jään 27.11.2017, josta lähtien työsähköpostini sekä puhelinnumeroni 044-7768015 jäävät pois käytöstä. Lapsityöstä vastaa jatkossa Jaana Pesonen, jaana.pesonen@evl.fi, puh.044-7768022 ja lapsityön toimistossa aamupäivisin puheluihin/sähköposteihin vastaa Sarita Peuralanmäki, sarita.peuralanmaki@evl.fi, puh.044-7768021 Kiitos yhteistyövuosista! "Herra Jumala on sinun kanssasi...hän riemuitsee sinusta!" Sef.3;17

Perhekerho (Srk-keskus perhekerho)

Perhekerho (Ekavauvakerho)

Ekavauvakerho on seurakunnan järjestämää toimintaa, joka on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille, lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Pihlajaniemen seurakuntakoti

Perhekerho (Pihlajaniemen perhekerho)