Perhekerho (Punkaharju)

Punkaharjun seurakuntatalo

Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Oikotie 10
58500 Punkaharju
Oikotie 10
58500 Punkaharju

Rantasalmen perhekerho

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on seurakunnan järjestämää toimintaa, joka on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille, lapsen ensimmäisenä ikävuotena.

Miekkoniemen seurakuntakoti

Miekkoniemen perhekerho