• Ekopaastoa vietetään 14.2.-31.3.

13.2.2018 09.18

Evankelis-luterilaisen kirkon valtakunnallinen Ekopaasto alkaa tuhkakeskiviikkona. Kirkko kutsuu suomalaisia liittymään pääsiäispaastoon tavalla, joka osaltaan auttaa myös hillitsemään ilmastonmuutosta.
  • Perhemessu sekä perinteinen kaikenikäisten laskiaistapahtuma Kerimäellä

7.2.2018 14.51

Laskiaisena laskeudutaan paastoon - ja lasketaan mäkeä. Kerimäellä vietetään laskiaissunnuntaina 11.2. perhemessua, jonka jälkeen alkaa kaikenikäisten laskiaistapahtuma kirkonmäellä.

• Kaisa ja Timo Tuikkanen konsertoivat lauantaina 10.2. Savonlinnan seurakuntakeskuksessa

7.2.2018 13.53

Tuikkaset ovat siirtyneet seurakuntatyöstä Kansan Raamattuseuran julistustyöntekijöiksi. Pariskunnan kolmas levy, Iloa ja ikävää ilmestyi viime kesänä. Musiikillaan he haluavat tuoda kuulijoille toivoa, lohtua ja viestiä anteeksiantamuksesta.

• Kinkereillä kuullaan Sanaa ja kuulumisia

29.1.2018 14.52

Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunnan kinkerikausi käynnistyy helmikuussa. Kinkereitä vietetään seitsemässä kinkeripiirissä ajalla 14.2.-15.3. Kinkereitä järjestetään myös kappeliseurakunnissa Enonkoskella, Kerimäellä, Punkaharjulla ja Rantasalmella sekä Savonrannan kirkkopiirissä pitkin kevättalvea.

• Tulisitko kaveriksi?

18.1.2018 09.14

Savonlinnan seurakunta, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja kaupungin sosiaalitoimi etsivät yhdessä aikuisia kavereita alueemme yksinäisille lapsille ja nuorille.

• Muistoja 50-vuotiaan Ystäväpalvelun eri vuosikymmeniltä: "Kaikki ok?"

16.1.2018 08.16

Kerttu Luukkanen oli mukana ystävätoiminnassa jo 70-luvulla.

• Alle kaksi tuntia ennen messua ensi kertaa kokoontuva pop up -musiikkiryhmä musisoi Savonlinnan tuomiokirkossa

15.1.2018 08.48

Musiikkityö ja nuorisotyö ovat yhdessä ideoineet uudenlaisen tavan tulla mukaan toteuttamaan sunnuntain messua. Kaiken ikäiset soittamisesta ja laulamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan messuaamuna koottavaan pop-up –musiikkiryhmään!

• Naisten ja miesten päivät 10.-11.2.

3.1.2018 10.07

Perinteinen ja juureva raamattutapahtuma Jumalan lupausten äärellä.
  • Uusivuosi seurakunnassamme

27.12.2017 13.11

Kun kalenterivuoden vaihde uuden ajan alkupuolella vakiintui tammikuun alkuun, joulukuun viimeisen illan aiheeksi tuli muistaa ajan kulumista. Meitä muistutetaan siitä, että elämämme ei riipu ainoastaan maailmassa vallitsevista valloista ja laeista. Elämämme on Jumalan kädessä. Meillä on paljon aihetta kiitokseen ja katumukseen. Uusi vuosi merkitsee myös sitä, että Jumala antaa meille mahdollisuuden aloittaa uudestaan. Täältä löydät uudenvuoden tapahtumat seurakunnassamme alueittain.

• Ystäväpalvelu 50 vuotta: Raija Koivuniemi otti lapset mukaan ystävätoimintaan

27.12.2017 09.58

Kun isovanhemmat asuvat kaukana, ei lasten tarvitse jäädä ilman vanhojen ihmisten läheisyyttä. Tämä oivallus pani Raija Koivuniemen ottamaan omat lapset mukaan ystävätoimintaan 1980-luvulla.