• Luther-sarjakuva ja haastattelukirja armon kokemuksista

7.4.2017 11.06

Luther-sarjakuva ja haastattelukirja armon kokemuksista juhlistavat Reformaatio 2017 -merkkivuotta
  • Kosolan virkistäytymiskerho pinssitalkoissa

5.4.2017 16.41

Moinsalmen Kosolan kylän vanhenevien virkistäytymiskerho näpräsi keskiviikkona miltei parinkymmenen hengen voimin Kirkko täyteen! -pinssejä. Kesäkuun reformaation merkkivuoden päätapahtuman markkinoinnin lisäksi kerhossa juhlittiin syntymäpäiviä, virvottiin ja laulettiin kansakoululauluja.  Voit tilata pinssipajaa kerhoosi seurakunnasta numerosta 044 7768047.
  • Uusista virsikirjoista veisataan viikonloppuna

4.4.2017 09.04

Uudet virsikirjat, joissa on mukana myös uudet lisävihkon virret, saadaan Savonlinnan seurakunnan kirkkoihin ja seurakuntataloihin viikonlopuksi. Rantasalmen kirjat ovat vielä painossa, mutta niitäkin odotetaan saapuviksi lähiaikoina.
  • Kirkko täyteen! -pysäköintikiekkoja jaossa nopeimmille

3.4.2017 11.02

Savonlinnan seurakunta on painattanut parisen sataa Kirkko täyteen! -pysäköintikiekkoa, joita on jaossa Itä-Savon Katsastuksessa Scahaumanintiellä sekä keskustassa kirkkoherranvirastossa.

• Savonrannalla taas kymmeniä päivänsankareita

30.3.2017 09.08

Savonrannan kappeliseurakunnan ikäkausisyntymäpäiviä juhlittiin aurinkoisessa kevätsäässä. Seurakuntatalolle oli saapunut paikalle kolmisenkymmentä päivänsankaria seuralaisineen. Aluekappalainen Jaakko Parkkinen, diakoniatyöntekijä Sirpa Litmanen sekä muusikot Pia Rask ja Olli Knuth vastasivat ohjelmasta. Lopuksi päivänsankarit kukitettiin ja istutettiin täytekakkupöytään.
  • Sirpa Turuselle ansiomerkki

29.3.2017 11.16

Savonlinnan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Sirpa Turunen vastaanotti kirkon kasvatus- ja perheasioiden myöntämän lapsi- ja nuorisotyön ansiomerkin Tampereella 28.3.2017.
  • DigiMarkus on mobiilikansan evankeliumikäännös

28.3.2017 09.30

Suomen Pipliaseura julkaisee uuden suomennoksen Markuksen evankeliumista. DigiMarkus on käännetty alkukielestä suoraan mobiililaitteille; käännöstä ei paineta missään vaiheessa. Käyttäjille palvelu on ilmainen. DigiMarkuksen tekstiin linkittyy myös runsaasti taustamateriaalia.

DigiMarkus avataan käyttäjille Agricola-viikolla 5.4. osoitteessa DigiMarkus.fi. Arkkipiispa Kari Mäkinen lukee DigiMarkusta julkaisupäivänä kännykästä piispainkokouksen alussa. DigiMarkus on maailman ensimmäinen alkukielestä suoraan mobiiliympäristöön laadittu evankeliumikäännös.

• Lasten järjestämässä tilaisuudessa aarteenetsintää ja kattilassa tehtyjä popconeja

24.3.2017 10.32

Sunnuntaina 2. huhtikuuta vietetään lasten päivää Punkaharjun seurakuntatalolla. Lasten omasta ideasta syntyneessä tilaisuudessa on hartaushetki, mutta myös monenmoista mukavaa puuhaa.
  • Ruusubegonia yleisin kesäkukka hautausmailla

24.3.2017 09.53

Erilaisia hautakukkia on tilattu seurakunnan hautausmaille yhteensä noin 26 000 kappaletta. Eniten on tilattu ruusubegoniaa, melkein 13 000 kukkaa.
  • Runomusiikki-ilta: Kesä, joka ei koskaan tullut

13.3.2017 15.00

Kerimäellä järjestetään tulevana sunnuntaina surevien ilta läheisensä menettäneille otsikolla ”Kesä, joka ei koskaan tullut”. Runomusiikki-illassa esiintyvät Irja Lyytikäinen, Anna Lamberg ja Helena Kaipio.