Hautojen hoito ja hallinta

Hautapaikka voidaan varata ainoastaan kuolemantapauksen yhteydessä. Varaus tehdään Talvisalon hautausmaan toimistosta, Kalmistontie 1, p. 0440 768 052, avoinna ma-pe klo 9-12.

Haudan hoidosta vastaa haudan haltija. Haltija voi tehdä hoidosta sopimuksen seurakunnan ylläpitämän hautainhoitorahaston kanssa joko hoitokaudeksi (yhdeksi kesäksi ) kerrallaan tai 5 vuodeksi tai 10 vuodeksi. Haudanhoitosopimus haudan jättämisestä seurakunnan hoidettavaksi on tehtävä kirjallisesti. Hoitosopimuksessa sovitaan mm. hoitoajasta, hoitomaksusta, hoitoon kuuluvista tehtävistä. Sopimushaudan hoitoon voidaan sisällyttää mm. kukkien istuttaminen ja hoito, ruohon kylväminen ja leikkaaminen sekä kastelu ja muu hauta-alueen hoito, rikkaruohojen ja roskien poistaminen. Haudan peruskunnostuksen hautauksen jälkeen suorittaa seurakunta.

Hautojen hallintaa, haudanhoitosopimuksia sekä maksuja koskevat hoidetaan Talvisalon hautausmaan toimistossa.

Lisätiedot:

0440 76 8052 Talvisalon hautausmaan toimisto, Kalmistontie 1. Avoinna ma-pe klo 9-12. talvisalo.hautausmaa@evl.fi
044 776 8002 ylipuutarhuri
044 776 8003 työnjohtaja

Voimassa olevat hinnastot:

Hautatoimenmaksut (pdf)

Määräaikaishautojen hoitohinnasto (pdf)

Hautainhoitohinnasto (pdf)

Ohjeita suru kohdattua (pdf)

Hautausmaat

Hautajaiset