Kesätoiminta

Kesälomallakin kaipaa kivaa tekemistä ja kavereita. Seurakunnan kesätoiminta tarjoaa mukavaa puuhaa lapsille esimerkiksi sillä aikaa, kun vanhemmat ovat töissä.

1.-2. LUOKKALAISTEN KESÄKERHO

Toimii kesäkuussa koulujen päättymisestä juhannukseen, arkipäivisin klo 9-14. Kerhossa lämmin ateria, josta peritään maksu. Ilmoittautuminen alkaa pe 26.3.2021 jolloin ilmoittautumistiedot löytyvät klikkaamalla alla olevaa nappulaa.
Ilmoittautuminen päättyy 14.5.2021.

1.-2.lk kesäkerho

KESÄKERHOT ja LEIRIPÄIVÄT perheille ja päiväkerholaisille

Kesälle 2021 on suunnitteilla kesäkerhoja ja leiripäiviä perheille ja päiväkerholaisille. Ilmoittautumiset suurimpaan osaan alkaa pe 26.3.2021, jolloin ilmoittautumistiedot löytyvät klikkaamalla alla olevaa nappulaa.
Ilmoittautumiset näihin päättyy 28.5.2021.

Kesäkerhot ja leiripäivät

LEIRIPÄIVÄT isovanhemmille ja lapsenlapsille

Kesälle 2021 on suunnitteilla leiripäiviä isovanhemmille ja lapsenlapsille. Ilmoittautumiset alkaa pe 26.3.2021, jolloin ilmoittautumistiedot löytyvät klikkaamalla alla olevaa nappulaa.
Ilmoittautumiset näihin päättyy 23.7.2021.

Leiripäivät isovanhemmille ja lapsenlapsille

LEIRIT JA RETKET

Leirien ja retkien tiedot löydät leirit ja retket -sivulta! Sivulle pääset klikkaamalla alla olevaa nappulaa.

Leirit ja retket

Yllä listattujen kesätoimintojen lisäksi kesäkuulle 2021 on suunnitteilla:

• Kirkkoseikkailuja seurakuntamme eri alueiden kirkoissa (11.-18.6.)

• Leiripäiviä perheille Hirvaslahden leirikeskuksessa juhannusviikolla.

Tarkemmat tiedot näistä suunnitteilla olevista toiminnoista päivittyy tälle sivulle toukokuun lopulla.