Kesätoiminta

Kesälomallakin kaipaa kivaa tekemistä ja kavereita. Seurakunnan kesätoiminta tarjoaa mukavaa puuhaa lapsille esimerkiksi sillä aikaa, kun vanhemmat ovat töissä.

1.-2. LUOKKALAISTEN KESÄKERHO

Toimii kesäkuussa koulujen päättymisestä juhannukseen, arkipäivisin klo 9-14. Kerhossa lämmin ateria, josta peritään maksu. ILMOITTAUTUMINEN alkaa 7.5.2020 jolloin ilmoittautumistiedot löytyy klikkaamalla alla olevaa nappulaa. Ilmoittautuiminen päättyy 22.5.2020 tai kun paikat täyttyy.

1.-2.lk kesäkerho

KESÄKERHOT perheille ja päiväkerholaisille

Seurakunta ei järjestä kesäkerhoja perheille ja päiväkerholaisille kesällä 2020 vallitsevan tilanteen vuoksi.

Osaan kesäkerhoista on ilmoittautuminen. Kun ilmoittautuminen alkaa  löydät lisätiedot kaikista kerhoista klikkaamalla alla olevaa nappulaa.

Kesäkerhot perheille ja päiväkerholaisille

LEIRIT JA RETKET

Leirien ja retkien tiedot löydät leirit ja retket -sivulta! Sivulle pääset klikkaamalla alla olevaa nappulaa.

Leirit ja retket