Isoset

>>Isosen X-files<<

Isoskoulutus 2022–2023

Isoskoulutus on monipuolinen koulutus, jonka tavoitteena on kouluttaa rippikoulun käyneistä nuorista isosia seurakunnan lastenleireille ja rippikoululeireille sekä antaa tietoa ja taitoa mm. ryhmänohjaamisesta, elämän arvoista, kristinuskosta ja Raamatusta.

Isoskoulutus koostuu ilta/viikonloppukokoontumisista, seurakunnan nuorten toimintaan osallistumisesta ja 2 leiristä.

Kaikkien koulutusryhmät aloittavat isoskoulutuksen Starttipäivällä su 28.8. klo 10.00 Savonlinnassa. Osallistumme ensin Tuomiokirkossa veisumessuun ja jatkamme siitä seurakuntakeskuksella. Päivän kesto on noin viisi tuntia. Tarkemman tiedon ja aikataulun lähetämme ilmoittautuneille.

Koulutusryhmiä on 1. vuoden isosille useita ja niiden kokoontumispäivät (kerran kuukaudessa) ja kellonajat sovitaan Starttipäivässä. Kerimäen ryhmän kokoontumiset ovat lauantaisin (kerran kuussa). Muiden alueiden ryhmien viikonpäivä sovitaan Starttipäivässä.

WANHOJEN ISOSTEN KOULUTUS

Kokoontuu Savonlinnassa. Tervetuloa myös kappelissa koulutuksensa käyneet!

Wanhojen isosten koulutus on tarkoitettu perusisoskoulutuksen käyneille. Tavoitteena on mm. syventää ohjaajataitoja ja itsetuntemusta. Koulutus antaa myös vanhemmille isosille valmiuksia toimia emona. Tarkoitettu 2., 3. jne. vuoden isosille.

Koulutus koostuu Wanhojen Isosten Illoista ja AKTIIVISESTA OSALLISTUMISESTA seurakunnan toimintaan.

Kokoonnumme kerran kuussa (todennäköisimmin) keskiviikkona klo 16–18 (16–16.30 on tarjolla ruokaa). Niille, joille ke on huono päivä, on myös ns. tupla-WIIt muutamana viikonloppupäivänä.

Ensimmäinen kerta on yhteisessä isoskoulutuksen Starttipäivässä su 28.8.

Ilmoittaudu kaavakkeella laittamalla raksi kohtaan Wanhojen isosten koulutus.

Wanhojen Isosten Illoissa (WII) voi käydä vaikka ei olisi koulutuksessa mukana!

APUOHJAAJAKOULUTUS

Jos haluat olla mukana kouluttamassa ensimmäisen vuoden isosia ja saada kouluttajakokemusta, ilmoittaudu tähän. Tarkoitettu vähintään kaksi vuotta isostoiminnassa mukana olleille.

VARKKAOHJAAJAKOULUTUS

Jos tunnet kutsumusta pitää alakouluikäisten kerhoja, olla isosena alakouluikäisten tapahtumissa ja leireillä, ilmoittaudu tähän. Tarkoitettu niin eka vuoden koulutukseen mukaan tuleville, kuin jo isostoiminnassa mukana olleille, sekä heille, jotka haluavat osallistua vain varkkaohjaajakoulutukseen!

Koulutuksesta vastaavien yhteystiedot:
Sari Kaunismäki, Savonlinna ja vanhojen koulutus (p. 044 776 8019)
Salla Snell, Kerimäki ja Punkaharju (p. 050 540 6117)

Riikka Turunen, Savonranta ja Enonkoski (p. 044 776 8017)
Kaisa Hämäläinen, Rantasalmi ja Sulkava (p. 040 8200 418)
Jaakko Vanttaja, varkkaohjaajakoulutus (p. 044 776 8018)

Nuorten muun toiminnan, leirit ja tapahtumat löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä!

Nuorisotyönohjaaja, nuoret ja isoskoulutus
Kirkkokatu 17