Isoset

Isoskoulutus 2021–2022

Isoskoulutus on monipuolinen koulutus, jonka tavoitteena on kouluttaa rippikoulun käyneistä nuorista isosia seurakunnan lastenleireille ja rippikoululeireille sekä antaa tietoa ja taitoa mm. ryhmänohjaamisesta, elämän arvoista, kristinuskosta ja Raamatusta.

Isoskoulutus koostuu ilta/viikonloppukokoontumisista, seurakunnan nuorten toimintaan osallistumisesta ja 2 leiristä.

Tervetuloa isoskoulutukseen kaudelle 2021-2022!

Kaikkien koulutusryhmien on tarkoitus aloittaa isoskoulutuksen Starttipäivällä su 29.8. klo 10 Savonlinnassa.
Aloitamme klo 10 Tuomiokirkossa ja jatkamme seurakuntakeskuksella. Tuossa päivässä sovitaan kunkin ryhmän koulutuksen kokoontumisajat. Ilmoittaudu viimeistään su 22.8.!
Päivämäärä voi vielä muuttua. Siinä tapauksessa ilmoitamme siitä isoskoulutukseen ilmoittautuneille.

Isoskoulutuksen Syysleirit (uusille ja vanhoille) ovat viikonloppuina 17.–19.9., 24.–26.9. ja 8.-10.10.
Varaa yksi viikonlopuista koulutusleiriä varten!!! Ilmoittautuminen leireille tapahtuu isoskoulutuksen Starttipäivässä 29.8.!

Ilmoittautuminen on avoinna! Linkki ilmoittautumislomakkeeseen >>TÄSSÄ<<.

>>Isosen X-files<<

Koulutuksesta vastaavien yhteystiedot:
Savonlinna keskusta ja vanhojen isosten koulutus: Sari Kaunismäki (p. 044 776 8019)
Enonkoski ja Kerimäki: Salla Snell (p. 050 540 6117)
Punkaharju: Juha "Zunkkis" Hakala (p. 044 776 8020)
Rantasalmi: koulutuksesta vastaava henkilö selviää myöhemmin!

Nuorten muun toiminnan, leirit ja tapahtumat löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä!