Isoset

Isoskoulutus 2020–2021

Isoskoulutus on monipuolinen koulutus, jonka tavoitteena on kouluttaa rippikoulun käyneistä nuorista isosia seurakunnan lastenleireille ja rippikoululeireille sekä antaa tietoa ja taitoa mm. ryhmänohjaamisesta, elämän arvoista, kristinuskosta ja Raamatusta.

Isoskoulutus koostuu ilta/viikonloppukokoontumisista, seurakunnan nuorten toimintaan osallistumisesta ja 2 leiristä.

Isoshaku on alkanut!

Täytä hakemus huolellisesti 29.3. mennessä, muista varata samalla aika myös isoshaastatteluun (7.4.)! Haastattelu toteutetaan etänä whatsapp-videopuhelun välityksellä. Huom! Tarkista että haluamasi haastatteluaika ei ole jo täynnä. Ohjelma antaa varata ajan vaikka aika olisi täynnä.

Laita raksi kaikkiin niihin leireihin/leiripäiviin joihin voit hakea. Mitä useammassa on raksi, sitä paremmat ovat mahdollisuudet. Saattaa olla, että tarvitsemme myös enemmän isosia kuin on hakijoita, jolloin on mahdollisuus päästä useammalle riparille. Silloinkin auttaa asiaa, jos on rakseja mahdollisimman laajasti ja paljon. Rippileirien ja muiden leirien/leiripäivien isosjako tehdään erillisinä, eli ei tarvitse pelätä, että jos valitaan johonkin leiripäivään, niin sitten ei pääsisi riparille. Isosvalinnoista ilmoitetaan huhtikuun puolivälin jälkeen.

Linkki isoshakuun >>tässä<<.
Linkki haastatteluajan varaamiseen >>tässä<<.

Jos haluat muuttaa valintojasi sen jälkeen, kun olet hakemuksen lähettänyt niin ÄLÄ lähetä uutta hakemusta vaan soita Sarille.

Koulutuksesta vastaavien yhteystiedot:
Savonlinna keskusta ja vanhojen isosten koulutus: Sari Kaunismäki (p. 044 776 8019)
Enonkoski ja Kerimäki: Salla Snell (p. 050 540 6117)
Punkaharju: Juha "Zunkkis" Hakala (p. 044 776 8020)
Rantasalmi: Jari Halme (p. 040 8200 418)
Savonranta: Pia Rask (p. 044 776 8072)

Nuorten muun toiminnan, leirit ja tapahtumat löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä!