Isoset

Isoskoulutus 2020–2021

Isoskoulutus on monipuolinen koulutus, jonka tavoitteena on kouluttaa rippikoulun käyneistä nuorista isosia seurakunnan lastenleireille ja rippikoululeireille sekä antaa tietoa ja taitoa mm. ryhmänohjaamisesta, elämän arvoista, kristinuskosta ja Raamatusta.

Isoskoulutus koostuu ilta/viikonloppukokoontumisista, seurakunnan nuorten toimintaan osallistumisesta ja 2 leiristä.

Kaikkien koulutusryhmien on tarkoitus aloittaa isoskoulutuksen Starttipäivällä su 30.8. klo 10.00 Savonlinnassa. (Päivämäärä voi vielä koronan takia muuttua, ilmoitamme muutoksista!) Osallistumme ensin Tuomiokirkossa veisumessuun ja jatkamme siitä seurakuntakeskuksella. Päivän kesto on noin viisi tuntia. Tarkemman tiedon ja aikataulun lähetämme ilmoittautuneille.

Koulutusryhmiä on 1. vuoden isosille useita ja niiden kokoontumispäivät (yleensä joka toinen viikko) ja kellonajat sovitaan Starttipäivässä.

Koulutusta toteutetaan koronarajoitukset huomioon ottaen ja hyviä hygieniakäytäntöjä noudattaen. Mikäli lähipiiriisi kuuluu riskiryhmäläisiä, tai virustilanne muuten mietityttää koulutuksen osalta, ota yhteyttä Sariin, niin voitte yhdessä miettiä, miten koulutus onnistuu turvallisesti.

Vanhojen isosten koulutus alkaa myös 30.8. Starttipäivällä. Sen jälkeen kokoonnumme n. kerran kuukaudessa keskiviikkoisin Savonlinnan seurakuntakeskuksella. Järjestämme myös muutaman lauantaikerran, jolloin ne, joille keskiviikko ei käy, pääsevät mukaan. Koulutus on tarkoitettu niille isosille, jotka ovat käyneet ainakin yhden vuoden isoskoulutusta.

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen tästä!

Koulutuksesta vastaavien yhteystiedot:
Savonlinna keskusta ja vanhojen isosten koulutus: Sari Kaunismäki (p. 044 776 8019)
Enonkoski ja Kerimäki: Salla Snell (p. 050 540 6117)
Punkaharju: Juha "Zunkkis" Hakala (p. 044 776 8020)
Rantasalmi: Jari Halme (p. 040 8200 418)
Savonranta: Pia Rask (p. 044 776 8072)

Nuorten muun toiminnan, leirit ja tapahtumat löydät täältä!

Nuorisotyönohjaaja, nuoret ja isoskoulutus
Kirkkokatu 17