Rippikouluun ilmoittautuminen

Vuoden 2021 rippikouluihin ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittautuneet sijoitetaan leireille 15.9.2020 jälkeen ja leiripaikat ilmoitetaan joko kirjeitse tai tekstiviestein lokakuun alussa. Jos ilmoittautuminen tulee 15.9. jälkeen, katsotaan mille leireille vielä mahtuu ja niihin annetaan paikkoja. Kaverikoodeja ei siinä vaiheessa enää huomioida.

Samalla lomakkeella ilmoittautuvat kaikki eri Savonlinnan seurakunnan osat, eli Enonkoski, Kerimäki, Punkaharju, Rantasalmi, Savonlinna ja Savonranta.

Lomakkeella sinulta vaaditaan ilmoittautumista vähintään kahdeksalle (8) leirille. Tämä sen takia, että saamme sijoitettua kaikki halukkaat leirille. Emme voi taata, että kaikki pääsevät sille leirille, joka on ollut heillä 1. vaihtoehtona. 

Jos haluat vain ja ainoastaan ilta-, tai päivärippikouluun, käytä silloin Ilta- ja päivärippikoulu -linkkiä. Iltarippikouluun otetaan kaikki halukkaat rippikouluikäiset. Iltariparin opetusjakso on nimensä mukaisesti marras-toukokuussa iltaisin, useimmiten viikolla. Päivärippikoulu toteutetaan tarvittaessa kesäkuun alussa. Ajat varmentuvat ilmoittautumisten jälkeen ja yhdessä ryhmän kanssa neuvotellen.

Myös muualle menevien tulee ilmoittautua meille. Lisätietoja tältä sivulta.

Jos haluat leirille, jolla on konfirmaatio ja pääosin seurakuntajakso omassa kappeliseurakunnassasi (Enonkoski, Kerimäki, Punkaharju, Rantasalmi tai Savonranta) tulet sinne hyvin suurella todennäköisyydellä pääsemään, jos osoitteesi on / käyt koulua näillä alueilla. 

 

Rippikoulujen kustannukset rippikoululaiselle ovat seuraavat:

Leireistä peritään ruokamaksua, jonka kirkkovaltuusto vahvistaa loppuvuodesta (90 € Savonlinnan seurakunnan jäseneltä ja todellinen ruokamaksu 240 € Savonlinnan ev.lut. seurakuntaan kuulumattomalta).

Ilta- ja päivärippikoulu ovat kustannuksettomia rippikoululaisille.

Maksuvapautusta voi hakea diakoniatoimistosta, Kirkkokatu 17 tai kysyä suoraan diakoneilta. Älkää antako leirin hinnan olla esteenä rippikouluun tulemiseen.

 

Ilmoittautuminen tapahtuu viime vuoden tapaan verkkolomakkeen avulla. Alta löydät linkit lomakkeisiin.

Ilmoittautuminen:

Leiri Savonlinnan seurakunnan alueella

Ilta- / päivärippikoulu

Leiri muualla

Jos et pysty tai halua ilmoittautua verkon kautta voit hakea ilmoittautumislomakkeen seurakunnan nuorisotoimistosta, Kirkkokatu 17, Savonlinna, sisäänkäynti ovesta F.

Toimiston aukioloaika on ma-to klo 9.00–15.00. Lisätietoja saat myös soittamalla nuorisotoimistoon p. 0440 768 001 aukioloaikana.