Lähetystyö

Seurakunnan lähetystyö on Jeesuksen käskyn
"Menkää ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni"
(Matt. 28:18-21) toteuttamista.

Lähetystyö Kerimäen kappeliseurakunnassa:
Esirukoustyö jumalanpalveluksissa ja monissa seurakunnan tilaisuuksissa, kodeissa kokoontuvat lähetyspiirit, lähetystapahtumat, lähetyslounaat, myyjäiset, arpajaiset, talkoot, monenmoiset käsityöt neuleista puutöihin. Kesäisin torilla lettu-kahvitusvuoro, piha- ja rantaillat sekä käsityömyynti Tapulikioskissa, joulun alla kauneimmat joululaulut yhdessä musiikkityön kanssa, rovastikunnalliset lähetysväen virkistyspäivät ja retket mm. lähetysjuhlille.

Yhteistyö:
Yhteistyötä tehdään rovastikunnan, hiippakunnan, lähetysjärjestöjen, koulujen ja oman seurakunnan eri työalojen kanssa.

Nimikkolähetit ja nimikkokohteet maailmalla:

Tuula ja Esko Siljanen, (Kansanlähetys)

Sanna Auvinen ja Veikko Huhta perheineen +Botswanan ja Angolan seurakuntatyö (SLS)

Thaimaan seurakuntatyö (SLS)

Hsinchun seminaari, Taiwan (SLS)

Venezuelan tukiopetusryhmät (SLS)

Kroatian ev. lut. kirkon radiotyö (Sansa) ja paikallinen työntekijä Nenad

Toivoa naisille-työ (Sansa)

Raamattu Suomen Suvulle- hanke (Pipliaseura)

Tule mukaan!

Tervetuloa mukaan yhteiseen rintamaan; esirukoilijaksi, lähetyspiiriläiseksi, piirin vetäjäksi, talkoolaiseksi, käsitöiden tekijäksi, leipojaksi, kyydin antajaksi lähetyksen tilaisuuksiin autottomille ja moneksi, moneksi muuksi.
Kun haluat tulla mukaan lähetystöihin, ota yhteyttä!

Anni Kortelainen

lähetyssihteeri