Kerimäen kappeliseurakunta

Hyvää ja siunattua vuotta 2023! Näiltä sivuilta löydät tietoa Kerimäen kappeliseurakunnan toiminnasta: messuista ja perhekirkoista, kerhoista, piireistä ja muusta toiminnasta sekä työntekijöistä. Tilaisuuksien tiedot Tapahtumat-osiossa ja kirkollisissa ilmoituksissa sekä osin kappeliseurakunnan fb-sivulla. Vuonna 2023 haluamme tehdä entistä enemmän työtä siten, että annamme seurakuntalaisille vastuuta. - Tule rohkeasti mukaan - osallistumaan ja tekemään yhdessä! Kesällä 11.6. juhlimme myös 175-vuotiasta Isoa kirkkoa!  Aluekappalainen, rovasti Toivo Loikkanen jää vuosiloman myötä työstä pois 1.8. alkaen. Uutena aluekappalaisena aloittaa pastori Sanni Rissanen. - Siunattua kesää kaikille!

Rukous

Pyhä Jumala, kiitämme ajasta, menneestä vuodesta ja tästä vuodesta, jokaisesta päivästä, sinun lahjoistasi.

Rukoilemme kirkkosi puolesta maailmassa Anna sen olla valon, toivon ja sovinnon majakkana ja yhteisönä. Rukoilemme hiippakuntamme ja sen piispanvaalin puolesta. Anna  siihen siunauksesi.

Rukoilemme maailman puolesta ja kärsivien puolesta. Rukoilemme rauhaa koko maailmaan ja erityisesti Ukrainaan.

Rukoilemme itsemme ja meille läheisten ihmisten puolesta. Siunaa, vahvista ja varjele meitä. Siunaa meidän suunnitelmamme.

Sinua me ylistämme, sinä ikuinen, kolmiyhteinen Jumala, Isä ja Poika ja Pyhä Henki. Aamen.


Yhteystiedot

Kirkkoherranviraston palvelut ja yhteystiedot löytyvät Savonlinnan kirkkoherranviraston sivultaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Seurakuntapastori Sanni RissanenLinkki avautuu uudessa välilehdessä aluekappalainen (1.8. alkaen).

Seurakunnan muiden pappien yhteystiedot löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Kappeliseurakunnan kaikkien työntekijöiden tiedot Yhteystiedot sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ota rohkeasti yhteyttä!