Kerimäen kappeliseurakunta

Näiltä sivuilta löydät tietoa Kerimäen kappeliseurakunnan toiminnasta: messuista ja perhekirkoista, kerhoista, piireistä ja muusta toiminnasta sekä työntekijöistä. Tervetuloa osallistumaan ja myös kantamaan vastuuta kappeliseurakunnan toiminnasta yhdessä meidän työntekijöiden kanssa!

Hyvää toimintakautta 2019-20! Tervetuloa messuihin,tapahtumiin, piireihin ja muuhun toimintaan. Tiistaisin virkistyskerhon jälkeen on kaikille avoin "avoimien ovien" toiminta Tiistaitupa, jossa: klo 11-12 ruokailu (vapaaehtoinen maksu), yhdessäoloa ja kahvittelua, hartaus noin klo 13. Adventin ja jouluajan laulutilaisuudet ja muut tapahtumat Seurakuntauutisissa, lehtien viikkoilmoituksissa ja kappeliseurakunnan facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/kerimaenkappeli/

Ota yhteyttä:
Kirkkoherranvirasto (Savonlinna)
ma-pe klo 9-13  p. 015-576 800.

Aluekappalainen, rovasti Toivo Loikkanen p. 050-540 6111 (vapaat yleensä to-pe, vuosilomalla 24.6.-22.7.19)
Seurakuntapastori Sanni Rissanen  p. 050-540 6112 (vapaat yleensä ma-ti). Seurakunnan muiden pappien yhteystiedot sivulla Yhteystiedot/papit. Kappeliseurakunnan kaikkien työntekijöiden tiedot yhteystiedot-sivulla. Ota rohkeasti yhteyttä!