Kerimäen kappeliseurakunta

Näiltä sivuilta löydät tietoa Kerimäen kappeliseurakunnan toiminnasta: messuista ja perhekirkoista, kerhoista, piireistä ja muusta toiminnasta sekä työntekijöistä. Tervetuloa osallistumaan ja myös kantamaan vastuuta kappeliseurakunnan toiminnasta yhdessä meidän työntekijöiden kanssa! Etsimme yhdessä elämään uskon, toivon ja rakkauden näkymiä. Hyvä Jumalamme kantaa ja hoitaa meitä sanallaan, sakramenteillaan ja läsnäolollaan!

Toiminta koronaviruksen tuomassa tilanteessa: Näiden seurakunnan kotisivujen etusivulla on yleinen tieto, jota päivitetään tilanteen mukaan. Työntekijöihin voi olla yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse sekä tavaten varotoimia noudattaen(ks. työntekijöiden yhteystiedot). Annamme tukea ja sielunhoitoa. Diakoniapäivystys ma-pe klo 9-11 p. 050-540 6114. Tapaamisiin ja tilaisuuksiin tultaessa pyydämme noudattamaan THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita varotoimista (käsihygienia, etäisyys toisiin, ei tulla jos on flunssaoireita tai vastaavia). Julkaisemme noin kerran viikossa videohartauden  kappeliseurakunnan facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/kerimaenkappeli/  Messut ja muut tilaisuudet jatkuvat varotoimia noudattaen. Iso kirkko on avoinna 15.8. saakka ma-pe klo 11-18 ja su klo 11-13 (la suljettu). Tervetuloa messuihin ja muuten hiljentymään!

Toivotamme virkistävää ja siunattua kesäaikaa! - Toivo Loikkanen, rovasti, aluekappalainen

Ota yhteyttä:
Kirkkoherranvirasto (Savonlinna)
ma-pe klo 9-13  p. 015-576 800. (24.3. alkaen vain puhelimitse)

Aluekappalainen, rovasti Toivo Loikkanen p. 050-540 6111 (vapaat yleensä to-pe).
Seurakuntapastori Sanni Rissanen  p. 050-540 6112 (vapaat yleensä ma-ti). Seurakunnan muiden pappien yhteystiedot sivulla Yhteystiedot/papit. Kappeliseurakunnan kaikkien työntekijöiden tiedot yhteystiedot-sivulla. Ota rohkeasti yhteyttä!