Rukoukset nimikkolähettien ja -kohteiden puolesta:

Enonkoski:

Rukoilemme kirkkosi puolesta kotiseudullamme ja kaikkialla. Anna kirkollesi ykseys ja rauha. Anna sanasi levitä kaikkeen maailmaan. Rukoilemme nimikkolähettiemme Miika Korpin ja  Sofia Ziessler-Korpin puolesta Etiopiassa sekä Titta Hämäläisen puolesta Virossa. Siunaamme Internet lähetystyötä Japanissa sekä Ebenezer-vanhainkotia Israelissa. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Kerimäki:

Rukoilemme kirkkosi puolesta kotiseudullamme ja kaikkialla. Anna kirkollesi ykseys ja rauha. Anna sanasi levitä kaikkeen maailmaan. Rukoilemme nimikkolähettiemme Siljasten puolesta Lähi-idässä, Miika Koprin ja Sofia Ziessler-Korpin 
puolesta Etiopiassa sekä Sanna Auvisen ja Veikko Huhdan puolesta Botswanassa. Muistamme lapsityötä Namibiassa, Kiinassa ja Venezuelassa. Siunaamme Kroatian radiotyötä ja Nenoa, Hsinchun seminaaria sekä Raamattu Suomen suvulle hanketta. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Punkaharju:

Rukoilemme kirkkosi puolesta kotiseudullamme ja kaikkialla. Anna kirkollesi ykseys ja rauha. Anna sanasi levitä kaikkeen maailmaan. Rukoilemme nimikkolähettiemme Saara Karttusen puolesta Venäjällä, Sanna Auvisen ja Veikko Huhdan puolesta Botswanassa, Jan-Erik ja Upu Leppäsen puolesta Hongkongissa.  Siunaamme kristillisen elämän vahvistamista Taiwanilla ja Inkerin kirkkoa. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Rantasalmi:

Rukoilemme kirkkosi puolesta kotiseudullamme ja kaikkialla. Anna kirkollesi ykseys ja rauha. Anna sanasi levitä kaikkeen maailmaan. Rukoilemme nimikkolähettiemme Siljasten puolesta Lähi-idässä sekä Saksassa työskentelevän lähettimme puolesta. Siunaamma Ebenezer-vanhainkotia Israelissa ja Senegalin koulutyötä.  Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Savonranta:

Rukoilemme kirkkosi puolesta kotiseudullamme ja kaikkialla. Anna kirkollesi ykseys ja rauha. Anna sanasi levitä kaikkeen maailmaan. Rukoilemme nimikkolähettiemme Miika Korpin ja Sofia Ziessler-Korpin puolesta Etiopiassa, Saara Karttusen ja Aatto Lamminpään Venäjän työn puolesta. Siunaa ja varjele heitä. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Savonlinna:

Viikko 1 (Pariton viikko)

Rukoilemme kirkkosi puolesta kotiseudullamme ja kaikkialla. Anna kirkollesi ykseys ja rauha. Anna sanasi levitä kaikkeen maailmaan. Rukoilemme nimikkolähettiemme Siljasten puolesta Lähi-idässä, Richard Ondichon maahanmuuttajatyön puolesta Suomessa sekä Aatto Lamminpään Venäjän työn puolesta. Siunaamme Mundari radio-ohjelmaa Intiassa ja Farsin kielinen Sat7-ohjelmaa sekä Ebenezer-vanhainkotia Israelissa. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.

Viikko 2 (Parillinen viikko)

Rukoilemme kirkkosi puolesta kotiseudullamme ja kaikkialla. Anna kirkollesi ykseys ja rauha. Anna sanasi levitä kaikkeen maailmaan. Rukoilemme nimikkolähettiemme Eeva-Liisa ja Rauno Rantasuomelan puolesta Angolassa, Marja Ochiengin puolesta Keniassa sekä Sanna Auvisena ja Veikko Huhdan puolesta Botswanassa. Siunaamme narkomaanityötä ja kristillisen elämän vahvistamista Taiwanilla, lapsityötä Kiinassa sekä Thaimaan kirkon seurakunta- ja kummilapsityötä. Kiitos että saamme olla mukana työssäsi.