Kesätoimintaa perheille ja päiväkerholaisille

Kesälle 2022 on tarjolla leiripäiviä perheille ja päiväkerholaisille, rantapäiviä/kesäpäiviä perheille, sekä rantapäivä isovanhemmille lastenlasten kanssa. Lisäksi kesäkerhoja perheille sekä vauvaperheille.

Enonkosken perhe- ja päiväkerholaisten leiripäivä

Enonkosken srk-talo ma 30.5. klo 9.30-13

Lapset oman huoltajan kanssa.

Ilmoittautuminen 19.5. mennessä: Marja Mustonen 040 865 5653 tai marja.mustonen@evl.fi

Kerimäen perhe- ja päiväkerholaisten leiripäivä

Kerimäen srk-kodilla ti 31.5. klo 9.30-13

Lapset oman huoltajan kanssa.

Ilmoittautuminen 19.5. mennessä: Miia-Mari Jaatila 050 540 6009 tai miia-mari.jaatila@evl.fi

Punkaharjun perhe- ja päiväkerholaisten leiripäivä

Punkaharjun srk-talo to 2.6. klo 9.30-13

Lapset oman huoltajan kanssa.

Ilmoittautuminen 19.5. mennessä: Seija Karvinen 050 310 0195 tai seija.karvinen@evl.fi

Rantapäivät perheille

Tervetuloa Rantapäiviin leikkimään, uimaan ja piknikille siihen aikaan, kun itselle parhaiten sopii. Tarjolla juomista ja pientä purtavaa, lisäeväitä voi ottaa kotoa mukaan piknikin vietoa varten. Rantapäiviin ei ilmoittautumista, tule paikalle siihen aikaan kun itselle parhaiten sopii. Rantapäivät ovat maksuttomia.

Kerimäen Tavisalossa (Kesäkodintie 32) ti 7.6. klo 14-19. Myös sauna lämmin.

Punkaharjun kirkkorannassa (Kirkkotie 10) ke 15.6. klo 12-15.

Kesäinen vauvakerho

Savonlinnan srk-keskuksella (Kirkkokatu 17, Savonlinna) ti 7.6. klo 13.00-14.30
Kerho kokoontuu srk-keskuksen päiväkerhotilassa, sisäänkäynti Väinönkadun kautta, parkkipaikan / sisäpihan puolelta, D-ovi.
Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin. Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä ja kahvi / tee / mehutarjoilusta. Kerho on maksuton!

Kesäperhekerho

Savonlinnan srk-keskuksella (Kirkkokatu 17, Savonlinna) ti 7.6. ja ti 14.6. klo 9.30-11.30

Kesäpäivä perheille

Hirvaslahden leirikeskuksella (Kesäkodinkatu 16, 57230 Savonlinna) ti 21.6. klo 9.30-13.00

Tervetuloa viettämään mukavaa kesäpäivää. Päivän aikana leikitään, liikutaan, taiteillaan ja ruokaillaan yhdessä sekä vietetään yhteinen hartaushetki. Uintivarusteet voi varata mukaan. Kesäpäivä on maksuton.

Ilmoittautuminen ma 13.6. aamuun mennessä: sarita.peuralanmaki@evl.fi tai p. 044 7768 021 (arkisin klo 9-15).
Huom. Paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumista varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

• osallistujien nimet (etu- ja sukunimi) ja aikuiselta puhelinnumero
  • lasten iät
  • mahdolliset ruoka-ainerajoitteet (henkilöittäin)

Lisätiedot: Sanna Eevala p. 044 7768022.

Isovanhemmille ja lapsenlapsille suunnattujen kesätoimintojen (rantapäivä sekä kesäleiri) tiedot löydät täältä>>>

lastenohjaaja - diakoniatyöntekijä
Enonkosken kappeliseurakunta
Kirkkotie 8
58175 Enonkoski

Enonkosken perhekerho, Pihlajaniemen perhekerho

Kerimäen kappeliseurakunta Savonlinnan seurakunta
Urheilukuja 2
58200 Kerimäki

Kerimäen perhe- ja päiväkerho, Nousulan perhekerho, Perhekerhoissa kiertävä Kirkkomuskari

Lue lisää kiertävästä kirkkomuskarista täältä>>

Kerimäen kappeliseurakunta Punkaharjun kappeliseurakunta

Kerimäen perhekerho, Punkaharjun päivä- ja perhekerhot.