Lapset

Savonrannan kirkkopiirin varhaiskasvatusta on perhekerho. Toiminta on turvallista, monipuolista ja suunniteltua.

PERHEKERHO

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on toimintaa, joka on avointa kaikenikäisille: lapset vanhempineen, isovanhempineen tai kummeineen ovat tervetulleita! Kerhossa on mahdollisuus tavata ja tutustua toisiin perheisiin.

Kerho koostuu yhteisestä hartaushetkestä, askartelusta, vapaasta leikistä sekä kahvi/tee/mehutarjoilusta. Perhekerho on maksuton!

Toimintakausi

Perhekerhot kokoontuvat elokuun lopusta (vko 35) toukokuun loppuun (vko 20/21). Pidempiä lomia ovat syysloma (vko 43), joululoma (vkot 51-52), talviloma (vko 9), ja pääsiäisloma.

Kauden syksy 2022 - kevät 2023 kerhotiedot päivitämme sivulle elokuun aikana.

Savonrannan alueen perhekerho toimintakaudella 2021-2022

Katso kerhojen kokoontumisajat Perhekerhojen yhteiseltä sivulta, jolle pääset klikkaamalla tästä.

Syntymäpäiväonnittelut 1-4-vuotiaille

Savonlinnan seurakunnan pyhäkoulutyö muistaa 1-3-vuotiaita seurakuntalaisia syntymäpäiväkortilla. 4-vuotiaat saavat syntymäpäiväkortin sekä seurakunnan lahjoittaman Lasten oma Raamattu -kirjan.

TULEVIA TAPAHTUMIA

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Savonrannan kirkkopiirin lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

Heikinpohjan iltapäivätoiminta

Kirkkomuusikko / nuorisotyöntekijä
Savonrannan kirkkopiiri

Kirkkomusiikkityö Savonrannan kirkkopiirissä Varhaisnuorisotyö, nuorisotyö, rippikoulutyö, perhekerho

Kasvatuksen työalajohtaja
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna
Toimistosihteeri
Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Varhaiskasvatuksen toimistossa MA, KE-PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.