Eka vauva- ja taaperokerho

Vauvakerho

Vauvakerho on tarkoitettu vanhemmille ja vauvoille lapsen ensimmäisenä ikävuotena. Kerhossa voi jakaa kokemuksia muiden vanhempien kanssa, sekä iloita vauvoista ja vanhemmuudesta. Äidille ja Isille vertaisseuran lisäksi kahvia ja pullaa. Kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista. Kerho on maksuton.

Seurakuntamme lapsityön nettisivulle on luotu Koronaohjeistus -sivu. Sinne päivitetään ohjeet, mikäli toimintatavat lapsityön ryhmissä muuttuvat. Koronaohjeistus -sivulle pääset tästä >>>

Sivu kannattaa laittaa seurantaan, mikäli osallistutte tai lapsenne osallistuu seurakuntamme päivä-, perhe- tai vauvakerhoihin, tai seurakunnan 1.-2. -luokkalaisten iltapäivätoimintaan.

Jatkossa Koronaohjeistus -sivun päivityksistä tiedotetaan Savonlinnan seurakunnan lapsi- ja perhetyö Facebook-sivulla. Voit halutessasi seurata myös sitä. Facebook -sivulle pääset tästä.

Kerhokausi 2020-2021

Vauvakerho keskiviikkoisin klo 13:00-14:30kokoontumispaikka on Seurakuntakeskuksen päiväkerhotila, Kirkkokatu 17.

Sisäänkäynti päiväkerhotilaan käy Väinönkadun kautta, ovi D.

Toimistosihteeri
Savonlinnan seurakunta
Lapsityöntoimisto, Kirkkokatu 17
57100 Savonlinna

Lapsityön toimistossa MA, KE, TO, PE klo 9-15. Tiedotustoimistossa TI klo 9-15.