Muut tapahtumat

Muut tapahtumat ja kirkkohetket

SAVONLINNA

Kasteen päivän kaikenikäsiten messu su 12.1.2020 klo 10 Savonlinnan tuomiokirkkossa.

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Savonlinnan tuomiokirkkoseurakunnan alueen lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

ENONKOSKI

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Enonkosken kappeliseurakunnan lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

KERIMÄKI

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Kerimäen kappeliseurakunnan lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

PUNKAHARJU

Kasten päivän messu su 12.1.2020 klo 10  Punkaharjun kirkossa.
Brunssimessu su 2.2.2020 klo 9.30 Punkaharjun seurakuntatalolla. Aloitetaan yhteisellä aamupalalla klo 9.30, messu alkaa n. klo 10.15.
Brunssimessu su 21.5.2020 klo 9.30 Punkaharjun seurakuntatalolla. Aloitetaan yhteisellä aamupalalla klo 9.30, messu alkaa n. klo 10.15.
Kouluun lähtevien siunaus to 28.5.2020 Punkaharjun kirkossa klo 18.

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Punkaharjun kappeliseurakunnan lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

RANTASALMI

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Rantasalmen kappeliseurakunnan lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!

SAVONRANTA

Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaisimmat tiedot Savonrannan kirkkopiirin lapsille ja lapsiperheille suunnatuista tapahtumista, klikkaa tästä!