Muu diakoniatyön ryhmä (Päivärukouspiiri Punkaharjun srk.talolla.)

Punkaharjun seurakuntatalo

Tule mukaan rukoilemaan yhteisten asioiden puolesta.

Maanantaisin klo 12 Esirukouspiiri Punkaharjun srk.talolla. Jos koet rukouksen toisten puolesta sydämmen asiana, olet tervetullut mukaan ryhmään. Esirukouksia voi soittaa diakonissa Jaana Parviainen 0503100193 tai sähköpostin kautta jaana.parviainen@evl.fi.

Punkaharjun kappeliseurakunta

Punkaharjun seurakuntatalo

Leivontatalkoot

Leivontatalkoot alkaen klo 9.00 seurakuntatalon keittiössä. Tervetuloa iloiseen porukkaan. Jokaiselle löytyy tekemistä, vaikka piirakoiden rypyttäminen ei onnistuisikaan, voi pastakoneen pyörittäminen tai leivonnaisten pakkaaminen ja hinnoittelu olla mieluisampi tehtävä. Myös torille kaivataan riuskoja miehiä kalusteita nostelemaan. Ota rohkeasti yhteyttä Anniin puh. 050 540 6100.

Tavisalon leirikeskus Kerimäki

Naiset Raamatun äärellä

Naiset suven sulossa, Sanaa ja seuraa kauniin Puruveden rannalla.

Työt ja toimitukset toisaalla

Perinteinen lähetyksen tori

Pe 22.6. klo 10-12 Perinteinen lähetyksen lettutori Punkaharjun torilla, myytävänä leivonnaisia, käsitöitä, kesän kausituotteita ym. Ohjelmassa kahvittelun ja kuulumisien vaihdon lisäksi yhteislauluja. Tervetuloa !